На Лівому березі української столиці відбулася масштабна пожежа. Так, загоряння виникло на вулиці Червоноткацькій. У мережі показали відео з місця інциденту.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу Х.К.

"Це якесь пекло: горять склади на Червоноткацькій 69. Вся Дарниця у чорному диму.", - підписав відео користувач під іменем Дуся-люся.

Також користувачі соцмережі Facebook поділилися коментарями з приводу масштабної пожежі.

"Прямо зараз щось дуже серйозно палає на Червоноткацькій. Деталі події з'ясовуються", - повідомляють користувачі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Прямо зараз щось дуже серйозно палає на Червоноткатській. Деталі події з’ясовуються.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 2 februari 2019

Інформацію про потерпілих і масштаби НП доведеться уточнити рятувальникам і правоохоронним органам.

Варто нагадати, що в місті Рожище у Волинській області рятувальники виявили на річці Стир труп дитини, що дрейфує на крижині. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як розповіли рятувальники: "1 лютого о 13:24 до служби "101" надійшло повідомлення про те, що на крижині, яка пливла по річці Стир у м. Рожище люди виявили тіло дитини. За викликом негайно виїхала чергова бригада Державної пожежнорятувальної частини №3 м. Рожищі. Рятувальники спустили на воду човен і о 14:00 приблизно за 1 км від автомобільного мосту зняли з крижини тіло дитини".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Новоград-Волинському Житомирської області пенсіонер підпалив свій будинок і застрелився на очах у десятків сусідів. Про це повідомляє TCH. Як повідомляють сусіди, чоловік підпалив будинок і сів на сходах. Навколишні намагалися до нього підійти, але у відповідь пролунали постріли. Очевидці викликали рятувальників, але чоловік теж не підпускав їх пострілами.

"Він почав стріляти в людей. Хто знає, скільки у нього патронів і що у нього в голові", - каже сусід Володимир Даниленко.

Нагадаємо, у потрійній ДТП загинули поліцейські: авто перетворилися на металобрухт, фото 18+.

Як повідомляв Знай.uа вибух і пожежа знищили завод-гігант: катастрофа торкнулася багатьох людей.

Знай.uа писав, жахлива ДТП під Києвом: трупи розкидало скрізь, свідки налякані і мовчать.