В Румунії, в повіті Ковасна (румунські Карпати – ред.) стався землетрус потужністю в 3,8 бали за шкалою Ріхтера. Про це повідомляє УНН с посиланням на stiripesurse.ro.

Землетрус стався у вівторок у повіті Ковасна, регіону Трансільванії, в гірській місцевості. Сила поштовхів оцінюється в 3,8 бала по шкалі Ріхтера.

Сейсмічна активність була зафіксована на глибині 170 км.

Черговий землетрус у Карпатах зафіксували на території Польщі. Він також стався у вівторок з магнітудою 4,9 бала. Про це повідомив Європейсько-середземноморський сейсмологічний центр.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Епіцентр сейсмічної активності знаходився в 60 км на південний схід від міста Зелена-Гура, у якому мешкає близько 139 тисяч жителів. Осередок стихії залягав на глибині 2 км. Даних про руйнування чи постраждалих не надходило.

Нагадаємо, що в Польщі на шахті стався землетрус, в результаті один шахтар загинув і шестеро було поранено. Через потужний підземний поштовх порода обрушилася і поховала під собою гірників. Трагедія трапилася в місті Польковіце.

В Польше на шахте произошло землетрясение, в результате один шахтер погиб и шестеро были ранены, сообщает ТСН со ссылкой на TVP Info.

Трагедия произошла в субботу, 12 января. Из-за мощного подземного толчка порода обрушилась и погребла под собой горняков. Трагедия случилась в городе Польковице.

"Сейчас могу сказать, что пострадали семь человек. Шесть раненых были доставлены в больницы. Седьмой шахтер мертв", - сообщила представитель горнодобывающей компании KGHM Анна Осадчук.

Раніше "Знай.uа" писав, по Одесі вдарив потужний землетрус, слідом за ним насувається другий.

В среду, 9 января, в Одесской области произошло жуткое землетрясение. Точнее, эпицентр сейсмической активности находился в опасной зоне Вранча в Румынии, однако сильные подземные толчки дошли до Одесской области.

Румынские и молдавские сейсмологи не исключают, что в ближайшее время в данном регионе произойдут более сильные толчки.

Более слабые отголоски землетрясения дошли до южной части Молдовы и Одесской области. Так, толчки силой до двух баллов ощущали в Арцизе, Болграде, Рени, Измаиле.

Як повідомляв портал "Знай.uа", біля берегів Індонезії стався землетрус магнітудою 6 балів. Епіцентр землетрусу був в 122 кілометрах від міста Туал, де проживає приблизно 39 тисяч людей. Осередок стихії залягав на глибині 5 кілометрів.