У Києві водій таксі помер просто за кермом власного автособіля. У цей час він якраз віз пасажира до місця призначення.

Про це повідомляє "Інформатор".

Інцидент стався у суботу, 2 лютого, близько 22:50 на вулиці Шолом-Алейхема. Чоловік, якому було 50 років, саме виконував замовлення клієнта. Проїжджаючи повз ринок "Юність" він скинув швидкість, зупинив автомобіль і схопився за серце. Водій зупинився на узбіччі та попросив пасажира таксі викликати швидку допомогу.

Пасажир відразу зателефонував на лінію "103". Медики перемістили водія в карету швидкої допомоги і провели реанімаційні заходи. Але повернути його до життя не вдалося.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На місце прибув екіпаж патрульної поліції, який взяв свідчення у пасажира. Причини смерті встановлюються.

Нагадаємо, що на трасі Київ-Одеса сталася ДТП за участі двох авто. У результаті інциденту один з водіїв витягнув пістолет і влаштував стрілянину. Патрульні майже одразу затримали стрілка на одній з вулиць Одеси. Проти нього відкрито кримінальну справу за статтею "Хуліганство".

Як повідомляв раніше "Знай.ua", у п'ятницю, 18 січня, стало відомо про аварію, у яку потрапив чоловік британської королеви Єлизавети ІІ 97-річний герцог Единбурзький принц Філіп.

Також "Знай.ua" писав про те, що в Києві сталася автомобильная аварія, яка закінчилася трагічно. На вулиці Пухівській що в Деснянському районі автомобіль Daewoo Lanos збив пішохода, не залишивши нещасному жодного шанса вижити.