У Києві сталася аварія. Водій таксі Uber вилетів на тротуар і зніс декілька обмежувачів руху.

Про це повідомляють очевидці в спільноті dtp.kiev.uа у Facebook.

"Відео з місця ДТП в Києві на Дружби Народів. Водій "Шкода" Uber заснув і вилетів з дороги на тротуар біля елітного АЗС для золотих підлітків", - йдеться в повідомленні.

ДТП сталася на проспекті Дружби народів у суботу вранці, 19 січня. Відомо, що водій, який перебував за кермом автомобіля марки Skoda таксі Uber заснув за кермом. Після чого він в'їхав на тротуар.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Видео с места: #ДТП в Киеве на Дружбы Народов: водитель #Шкода #Убер уснул и вылетел с дороги на тротуар у элитного АЗС для златых подростков:) https://youtu.be/pqUo6B2avdw Просьба прокомментить и поднять нашу страницу в фейсбук, без денег сеть ее давит очень, спасибо facebook.com/dtp.kiev.ua/ Коммент. Репост и лайк, обязательно, иначе помощь будет неэффективна. Также поставьте плс "приоритет в показе" Спасибо!

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Vrijdag 18 januari 2019

Переглядаючи кадри інциденту, можна помітити, що автомобіль збив кілька обмежувачів дорожнього руху, які були встановлені на тротуарі.

Водій відмовився підтверджувати те, що заснув за кермом. Врезультаті інциденту, пережня частина легковика розбита вщент. Інші подробиці інциденту на даний момент невідомі.

Нагадаємо, що на трасі Київ-Одеса сталася ДТП за участі двох авто. У результаті інциденту один з водіїв витягнув пістолет і влаштував стрілянину. Патрульні майже одразу затримали стрілка на одній з вулиць Одеси. Проти нього відкрито кримінальну справу за статтею "Хуліганство".

Як повідомляв раніше "Знай.ua", у п'ятницю, 18 січня, стало відомо про аварію, у яку потрапив чоловік британської королеви Єлизавети ІІ 97-річний герцог Единбурзький принц Філіп.

Також "Знай.ua" писав про те, що в Києві сталася автомобильная аварія, яка закінчилася трагічно. На вулиці Пухівській що в Деснянському районі автомобіль Daewoo Lanos збив пішохода, не залишивши нещасному жодного шанса вижити.