На трасі Київ-Одеса сталася ДТП за участі двох авто. У результаті інциденту один з водіїв витягнув пістолет і влаштував стрілянину.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Одеської області.

Як повідомляється, в п'ятницю, 18 січня, на дорозі близько біля села Знам'янка Іванівського району зіткнулися вантажівка марки МАN і легкове авто Audi.

За попередніми даними, 38-річний водій Audi став винуватцем ДТП: він зачепив задню фару вантажівки при обгоні. Внаслідок цього виник конфлікт між чоловіками і водій легковика дістав травматичний пістолет. Він вистрілив по фурі і поїхав.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Патрульні майже одразу затримали стрілка на одній з вулиць Одеси. Проти нього відкрито кримінальну справу за статтею "Хуліганство".

Раніше повідомлялося, що у Київській області, на 8 кілометрі неосвітленої ділянки автомобільної дороги Бориспіль-Дніпро, сталося смертельне ДТП - інкасаторський автомобіль збив людину. Унаслідок отриманих травм чоловік помер на місці.

За кермом інкасаторської машини був водій 27 років, а загиблому чоловікові було близько 30-40 років. Як повідомляється, він вибіг на проїжджу частину в недозволеному місці, і якраз в цей момент на трасі проїжджав інкасатор. На жаль, внаслідок наїзду, пішохід помер на місці від отриманих травм.

У даний час, тіло загиблого знаходиться на проведенні судово-медичної експертизи для того, щоб встановити точні причини смерті, але його особистість все ще не встановлена. Інкасаторська машина в якості речового доказу була поміщена на майданчик тимчасового утримання. З правого боку у авто велика вм'ятина, якраз там, куди припав основний удар.

Деталі пригоди встановить слідство.

Нагадаємо, у Києві сталась автомобільна аварія, яка закінчилася трагічно. На вулиці Пухівській автомобіль Daewoo Lanos збив пішохода, не залишивши нещасному жодного щансу вижити.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Дніпрі ввечері 15 січня сталася масштабна ДТП - на дорозі зіткнулися три автомобіля, один з яких перетворився на купу металу.

Також Знай.ua писав, п'яний поп влаштував жорстку аварію лоб в лоб.