У Дніпрі увечері 15 січня стався масштабне ДТП - на дорозі зіткнулися три автомобілі, один з яких перетворився на купу металу.

Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції області.

Наразі вже відомо, що масштабна аварія сталась близько 21:00, коли зіткнулись дві величезні вантажівки та два легкові автомобілі. Патрульні розповіли, що пригода сталась, коли водій Toyota не вибрав безпечної швидкості і врізався в Daewoo.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Через удар автомобіль Daewoo винесло на зустрічну смугу під колеса вантажного автомобіля Volvo. На щастя, жоден з водіїв не постраждав. Патрульні склали протокол за статтею" порушення правил дорожнього руху "на водія автомобіля Toyota", - повідомили у прес-службі патрульної поліції.

Разом з тим варто відзначити, що у дошку п'яний священик влаштував моторошну ДТП. Відомо, що аварія сталася ще 12 січня, однак інформація про катастрофу з'явилася в соціальних мережах тільки зараз. Копи заявляють, що в крові попа виявили 0,71 проміле.

Також є інформація, що ДТП сталася в місті Великі Луки. Винуватцем ДТП був не просто священнослужитель, а завідувач канцелярією Великолукського єпархіального управління, клірик Свято-Вознесенського кафедрального собору Андрій Парфьонов.

Так, перебуваючи за кермом 35-річний священик виїхав на зустрічну і лоб у лоб зіткнувся з Daewoo Nexia, в якій знаходилися три пасажири.

Повідомляється, що в однієї з потерпілих діагностовано закриту черепно-мозкову травму та численні гематоми. Друга дівчина в результаті зіткнення поламала ребра і розтрощила таз. Інформацію про ДТП, яку влаштував п'яний священик, вже підтвердили в регіональному управлінні ДАІ. Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Крім того варто відзначити, що адвокат Геннадія Дронова подав клопотання про виклик до суду фахівців Дніпровського інституту судових експертиз.

Захист фігуранта резонансної ДТП у Харкові хотів уточнити, як саме вимірювалась швидкість автомобіля Олени Зайцевої. Проте суд відмовив у клопотанні Сергію Перепилиці адвокату Геннадія Дронова.

Захист хотів викликати експертів для роз’яснення того, чому в обвинувальному акті вказано, що підозрюваний порушив три пункти ПДР, а у висновку експертів вказано лише два. Також йому було незрозуміло, яким чином встановлена швидкість руху Зайцевої.

Нагадаємо, на відео потрапив нахабний водій, який збив на переході жінку з дитиною.

Як повідомляв "Знай.ua", суд Харкова викликав "старих друзів" Зайцевої.

Також "Знай.ua" писав, що кривава ДТП під Харковом змусила копів звернутися до українців по допомогу.

Через снігопад у Києві сталося понад 300 ДТП