Співробітники правоохоронних органів шукають очевидців кривавої аварії, яка сталася недалеко біля Чугуєва. Відомо, що моторошна ДТП відбулася 14 січня.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Нацполіції області.

"Всіх, у кого є яка-небудь інформація про ДТП, правоохоронці просять повідомити за телефонами: 715-71-60, 705-96-91, 705-96-63 або за адресою: м. Харкова, вулиця Маяковського, 22", - звернулися у своєму повідомленні поліцейські.

Відомо також, що фатальна ДТП сталася 14 січня близько 8:00 біля селища Клугино-Башкирівка. Там зіткнулися мікроавтобус Renault (в ньому знаходилися водій і 9 пасажирів) і легковий автомобіль Hyundai (в ньому їхали 3 людини). В ДТП загинули 4 людини: 3 з автомобіля, 1 з мікроавтобуса. Ще 9 отримали травми різного ступеня тяжкості. Вони знаходяться в Чугуївській районній лікарні та Харківській міській лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Постраждалі - мешканці Донецької та Луганської областей.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Варто нагадати, що в Києві на проспекті Маяковського сталося серйозна ДТП за участю мікроавтобуса. Про це стало відомо з повідомлення новинного порталу Інформатор. Аварія сталася вночі на понеділок, 14 січня, 02:00. Мікроавтобус Mercedes Vito вилетів з дороги, зніс огорожу і впав у пішохідне коло. У результаті аварії серйозно постраждали водій та пасажирка автомобіля – вони потрапили в лікарню з серйозними переломами, але на щастя, вижили.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Харковом сталася смертельна автомобільна аварія. В результаті зіткнення мікроавтобуса Volkswagen і автомобіля Hyundai загинуло чотири людини. Нещастя сталося 14 січня о 08:00 на автотрасі неподалік від міста Чугуєва, передає ГУ Національної Поліції в Харківській області. За попередніми даними, всі загиблі – дорослі, дітей немає. На місці працюють правоохоронні органи, зараз проводять огляд місця події. Подробиць трагедії наразі немає, слідство встановить всі обставини і причини аварії.

Нагадаємо, у Дніпрі вантажівка на шаленій швидкості протаранила трамвай.

Як повідомляв Знай.uа переповнена маршрутка протаранила легковик.

Знай.uа писав, український журналіст розбився в жахливій ДТП: медики розповіли про стан дружини і доньки.