У Києві на Французькому бульварі в районі стадіону Динамо "КаМАЗ" провалився в яму. Передає УСІ.

На проїжджій частині машина заїхала в провал і застрягла правою стороною. Водій не може самостійно витягнути авто.

Раніше в цьому місці вже траплялося подібне ДТП: легковик провалився в трашею, вириту для прокладки комунікацій.

Раніше повідомлялося, що після повідомлень про зникнення в Карпатах туристів, мережа розбурхало ще й повідомлення про жахливий стан доріг. Так, на дорозі, яка йде від Ворохти до Верховини, ями досягають глибини 40 см. Такі перешкоди істотно ускладнюють можливість проїзду по ній легкових автомобілів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Про це стало відомо завдяки повідомленням небайдужого користувача соцмережі Facebook Олександра Рибакова.

Також він опублікував в мережі фотографії ділянки дороги, які демонструють жахливий стан дорожнього покриття.

"Кричуща неповага до людей, які використовують дорогу Ворохта — Верховина! Глибина ям сягає 40 см. На деяких ділянках легкові машини проїхати не можуть. Відстань у 30 км їдеш більше години. Сніг не очищається і намерзлий лід ускладнює ситуацію. Минулий рік дорога простояла без ремонту. Де розвиток туризму?! Як це можна було допустити? Ще напередодні виборів. Чи щільність населення дозволяє ігнорувати цей регіон? Що плануєте робити, адже це тільки початок зими?", - поскаржився Рибалок.

У коментарях користувачів можна помітити сильну хвилю обурення.

Нагадаємо, аварія, що сталася 4 січня біля села Доброполе Бучацького району, забрала життя одразу двох людей: водія та 11-річного хлопчика.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Києві зіштовхнулись два автомобіля і тролейбус.

Також Знай.ua писав, у Полтаві умер 15-річний хлопчик Артем Левченко, якого у листопаді 2018 року на пішохідному переході збив Merсedes-Benz. Цю інформацію повідомила на своїй сторінці в Facebook мати загиблого підлітка Наталія Левченко.