В окупованому Криму знову стався інцидент на "будівництві століття". Цього разу окупантів спіткала неприємність на автопідходах до Кримського мосту.

На окупованому півострові та зі сторони російської Тамані обвалилися штучно створені насипи. Причиною стали сильні снігопади, які обрушилися на Крим. Про це інформує проросійське ЗМІ Керч.ФМ.

Ресурс також опблікував відповідні фото та відео з місця події.

"Наразі робочі за допомогою спецтехніки прибирають землю, яка частково обсипалась на трасу", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Також зазначається, що у деяких місцях сходи землі виламали ливнівки з плит. Водночас, зсуви сталися на автопідходах до Кримського мосту і з укранської, і з російської сторони.

Нагадаємо, окупований Росією Крим за п'ять років незаконної влади - занепав. Довкола бруд, темрява і брехливі обіцянки.

Скоро п'ята річниця "російської весни" в Криму. Не знаю, в кого як, але в моєму районі (Ж/Д вокзал) нічого не змінилося. Навіть гірше стало: діряві дороги і розбиті тротуари зруйнувалися ще більше. Скрізь сміття і бруд. Вночі темно, як у д*пі, тому що не горять ліхтарі. Машин тепер більше, тому їх паркують на клумбах, галявинах і дитячих майданчиках. І така х*рня майже всюди в місті, яке перетворилось у велику помийну яму. А ми живемо, як у гетто, як свині в заср*ному хліві.

Крім того, кримчани, які раніше активно підтримували анексію Криму і політику Володимира Путіна, заговорили про нову катастрофу, яка повисла над півостровом. Тепер агресивні дії їм не здаються такими вже корисними і потрібними.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський показав українцям свою декларацію: вілла в Криму і чималий автопарк.

Раніше "Знай.ua" писав, що Україна забере у Росії Кавказ і Кубань силою. З історією не посперечаєшся.