У понеділок, 4 лютого, у Харкові сталася НП, пов'язана із обвалом величезної маси льоду та снігу.

Про це пише Рoliteka та публікує відповідні фото нещасного випадку.

У повідомленні йдеться, що величезна маса снігу і льоду проломили дах прибудови до першого поверху на вулиці Дерев’янка.

Судячи зі знімку, додаткові квадратні метри будувалися не особливо старанно, тому в результаті удару не тільки знищено покрівлю, а й покосилися стіни будівлі.

У повідомленні звертають увагу, що подібні прибудови не законні і не відповідають будівельним нормам. У коментарях користувачі не забули позловтішатися з цього приводу.

"Ось що буває, коли ти прилаштовуєш собі незаконний балкон площею на півквадратури квартири", "Вся споруда надійна. Видно, що і стіни потужні. Я його зліпила з того що було", "Прибудувати розуму вистачило, а щоб правильно дах зробити – немає", – пишуть користувачі.

Варто додати, що останніми днями у Харкові спостерігається просто величезна кількість всіляких обвалів. На вихідних обвалилися дахи на ринках "Казка" та "Барабашово". Дивом обійшлося без постраждалих. А ось двом харків’янам, які поїхали в суботу в гаражний кооператив, пощастило менше. На їх автомобілі обрушилася покрівля, лід і шифер затиснули одного з чоловіків в машині. Постраждалих госпіталізували.

Швидка допомога
Швидка допомога

Нагадаємо, у Магадані з козирка одного з житлових будинків обвалилася величезна снігова брила і прямо на дитину, якій ледь виповнилося півтора року.

Надзвичайна подія сталася біля будинку по вулиці Набережна річки Магаданки, відео з місця опублікували користувачі соціальних мереж. Правоохоронці почали перевірку за фактом події. Про це пишуть російські ЗМІ.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Харкові обвалився дах у гаражному кооперативі. Він не витримав великої ваги снігу.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Харківської області.

Також Знай.ua писав про те, що в окупованому Криму знову стався інцидент на "будівництві століття".