В ніч з 23 на 24 січня погода в Дніпрі була не особливо лояльною до місцевих жителів. Спершу сніг засипав все, що лише можна було засипати, зупинивши рух в місті численними заторами, а пізніше негода наробила багато шкоди.

Через надмірну кількість снігу вночі обвалився дах торгівельних рядів на ринку "Озерка", а також навіс на стоянці на 12-му кварталі. Про це повідомляє видання "Інформатор".

Металічна конструкція ринку "Озерка" не витримала ваги снігу. Торговці встигли втекти, залишивши особисті речі. Ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також через надмірну кількість снігу на проспекті Богдана Хмельницького обвалився навіс на стоянці поряд із будинком №103. Там знаходиться платна парковка, яка тієї ночі була битком заставлена автомобілями.

За попередньою інформацією, листи профнастилу не витримали під вагою снігу і дах завалився просто на припарковані під ним машини. Відомо, що постраждалих в результаті події немає, однак автомобілі, що перебували під навісом, отримали пошкодження.

Нагадаємо, у Києві дівчина-водій, не впоравшись з керуванням через ожеледицю, влетіла в зупинку громадського транспорту.

Надзвичайна подія сталася на вул. Олени Теліги. На щастя, люди встигли відскочити і не постраждали.

Як повідомляв портал Знай.ua, Карпати замело двометровим шаром снігу.
Місцями висота снігового покриву сягає 228 сантиметрів. Температура повітря опустилася до -7 градусів морозу. Рятувальники попереджають про другий рівень лавинної небезпеки.

Також Знай.ua писав, що погода влаштувала справжній апокаліпсис на дорогах України. Автомобільні траси державного значення у більшості областей сильно засніжені, рух ускладенено, багато водіїв потребують допомоги рятувальників.