Після кількаденних снігопадів в усіх областях на дорогах працює спецтехніка з розчищення снігу в посиленому режимі. Втім з таки обємом ніхто вчасно не справляється. Й досі на певних ділянках важливих трас спостерігаються проблеми, рух ускладенено, багато водіїв потребують допомоги рятувальників.

Про це повідомляють представники "Укравтодору".

За даними відомтсва, автомобільні дороги державного значення у більшості областей місцями сильно засніжені. Для оперативного забезпечення проїзду по дорогах державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 1377 одиниць техніки і 1851 робочий.

Минулої доби рятувальники витягли з заметів шість десятків вантажівок.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Водії великогабаритного транспорту закликають перечекати негоду та не заїжджати до столиці.

Наразі, щоб запобігти скупченню автомобілів, на проблемних ділянках чергують поліцейські.

У більшості містах техніка цілодобово розчищає сніг.

За повідомленням Укргідрометцентру, складні погодні умови спотерігатимуться ще кілька днів. Практично у всіх областях прогнозують опади, налипання мокрого снігу, в центральних і східних областях сніг з переходом в дощ. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вдень ??0 -1 С.

У той же час користувачі в соцмережах пишуть про жахіття на дорогах, де застрягли десятки авто.

Так, 23 січня на трасі Сторожинець-Красноїльськ утворились затори, автівкам складно рухатись непідсипаною дорогою. Про це повідомили водії у групі СтопХам Буковина.

Нагадаємо, українцям повідомили, куди вони можуть зателефонувати та попросити допомоги, якщо застрягли на засніженій трасі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, аеропорт "Бориспіль" повідомив про проблеми з рейсами через негоду.

Також Знай.ua писав, що синоптики повідомили, яким буде лютий та чи варто чекати ранньої весни.

Дивіться: Головні правила водіння взимку на засніженій дорозі