На трасі в декількох кілометрах від міської лінії української столиці стався досить неприємний інцидент. Так, вантажівка Volvo та військовий КРАЗ зіткнулися під час руху. Є інформація, що в результаті аварії постраждав водій Volvo.

За інформацією київських ЗМІ стало відомо, що чоловіка відправили до лікарні з травмою шиї.

Також журналісти уточнюють, що військовий тягач рухався з Києва по Житомирському шосе. У 300 метрах від поста поліції його наздогнала великогабаритна вантажівка Volvo, яка перевозила будівельний вагончик. Від удару в нього зім'яло половину кабіни.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Також відомо, що водій встиг вивернути кермо і піти трохи в крайній ряд, тому основний удар припав на пасажирську частину, де, на щастя, нікого не було. КрАЗ їхав не у військовій колоні, тягач міняв пункт дислокації. Через ДТП на виїзді з Києва ускладнено рух транспорту. На місці працює слідчо-оперативна група, яка встановить причини аварії.

Варто нагадати, що в Миколаєві сталася ДТП. Зіткнулися два автомобіля. Подія зовсім не смішна, а серйозна, навіть драматична, і добре, якщо ніхто не постраждав. Однак місцеві жителі не можуть припинити сміятися, і ця подія вже стала легендою в соцмережах. Це – "нацполіцейська ДТП" за всю історію міста. Так, 4 лютого, на вул. Генерала Карпенка у Миколаєві зіткнулися автомобілі Audi A4 та Kia Rio. Подробиці висвітлює місцеве видання Новости-N.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Луцьку працівник прокуратури збив жінку. Аварія сталася в п'ятницю, 2 лютого. Про це УНН повідомили у правоохоронних органах. Прокурор їхав за кермом автомобіля марки Peugeot Partner. Жінка переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході, коли працівник прокуратури наїхав на неї. Жінка, 1969 року народження, отримала закриту черепно-мозкову травму і кілька переломів рук і ніг. Постраждалу госпіталізували.

Нагадаємо, у Росії перекинувся автобус з дітьми: моторошні кадри катастрофи.

Як повідомляв Знай.uа на трасі Київ - Чоп заблоковано рух через страшну ДТП.

Знай.uа писав, у Києві водій таксі помер прямо за кермом, пасажир з усіх сил намагався врятувати: перші подробиці.