У четвер, 7 лютого, стало відомо про катастрофу російського військового літака у Венесуелі.

Про це повідомляє Venezuela al Dia.

У повідомленні йдеться, що у Венесуелі в ході військових навчань розбився бойовий вертоліт Мі-35 російської зборки.

У результаті інциденту постраждали п'ятеро людей. Вони були доставлені в лікарню з численними травмами.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Поки що невідома кількість членів екіпажу на борту, причину катастрофи також поки що приховують.

У повідомленні уточнюють, що Мі-35 – російський транспортно-бойовий вертоліт.

Випускається як на експорт, так і для потреб Міноборони Росії. Призначений для знищення бронетанкової техніки, вогневої підтримки підрозділів сухопутних військ, десанту і евакуації поранених, а також перевезення вантажів у кабіні і на зовнішній підвісці.

Нагадаємо, росіянам не вдалося приховати "таємні" язку з Венесуелою. Так, літак російської авіакомпанії Nordwind, який з невідомих завданням перебував в Каракасі, повернувся до російської столиці.

Про це стало відомо завдяки повідомленнями європейських ЗМІ.

За інформацією сервісу Flightradar борт покинув Венесуелу близько 17 години за місцевим часом. Його прибуття в аеропорт Внуково очікувалося о 4:29 ранку за московським часом. За даними авторитетного видання Bloomberg російський Boeing 777 прилетів в Каракас у вівторок, 29 січня.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Житомирській області 15 грудня розбився винищувач Су-27. Пілот загинув на місці. За фактом трагедії правоохоронці відпрацювали 5 версій подій, щоб визначити причину падіння Су-27.

Про це на брифінгу в Києві у вівторок, 29 січня, заявив директор Державного бюро розслідувань Роман Труба.

"Зараз в цьому виробництві ще тривають експертизи. Слідчим шляхом ми перевіряємо висунуті версії. Всього в цьому виробництві відпрацьовується п'ять версій", - сказав Труба.

Також Знай.ua писав про те, що На трасі в декількох кілометрах від міської лінії української столиці стався досить неприємний інцидент.