В Междуреченську Кемеровської області перевернувся автобус, який перевозив працівників вугільного розрізу "Распадський".

Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Автобус упав з обриву в Междуреченську. В результаті аварії загинуло 6 шахтарів, а ще 16 постраждало. Автомобіль зірвався у прірву на технологічній дорозі.

Четверо з них знаходяться в реанімації у важкому стані. Інші госпіталізовані в стані середнього ступеня тяжкості. За даними прокуратури, постраждало 18 людей.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 216 КК РФ (Порушення правил безпеки при веденні інших робіт, що призвело з необережності смерть двох і більше осіб).

Інцидент стався в 100 кілометрах від Междуреченська на прилеглій до вугільного розпаду території.

У поліції зазначили, що водій, керуючи вантажним "КамАЗом", впав в обрив з 8-10 метрів.

Всього в автобусі знаходився 21 співробітник ВАТ "Розріз Распадський". За попередніми даними, водій не зміг впоратися з керуванням.

Раніше повідомлялося, що в Чернігівському районі обрушилася конструкція госпбудівлі, від якої помер чоловік. У четвер, 7 лютого, рятувальники отримали повідомлення про те, що в селі Котлярівка сталося обвалення надвірної споруди. Власник будинку був привален конструкцією будівлі.

Нагадаємо, під Івано-Франківськом переповнений поїзд зійшов з рейок і збив вантажівку. Поїзд зійшов з рейок і зіткнувся з вантажівкою.

Як повідомляв Знай. ua, під Запоріжжям пропав 10-річний хлопчик. Пішов з дому і не повернувся.

Знай. ua писав, що під Запоріжжям будинок поховав чоловіка живцем. Сусід допомагав розбирати завали.