Столичні прокурори повідомили про підозру двом зловмисницям, які обманном вкрали у громадян 2 мільйони гривень. Схема полягала в тому, що дівчата надавали «липові» туристичні послуги.

Про це стало ясно завдяки прес-службі київської прокуратури.

Як відзначають в поліції, з серпня 2018 року до них звернулися 37 постраждали. Вони сплатили туристичні путівки в агентстві, але не отримали ні послуг, ні повернення коштів.

Зловмисниці (мати і дочка) обладнали "липове" турагентство в ТЦ "Алладін" в Києві.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Клієнтам пропонували путівки до Єгипту, Туреччини, Кіпру і ОАЕ. Під приводом бронювання поїздок зловмисниці підписували з потерпілими договір про надання туристичних послуг і видавали касовий ордер про отримання грошових коштів.

Проте в подальшому будь-яких дій по організації цих поїздок не здійснювали і документи для подорожей клієнтам не видавали.

В даний момент злочинцям повідомили про підозру у вчиненні шахрайських дій (ст. 190 КК України). Слідство продовжує з'ясовувати деталі.

Нагадаємо, Закинули на 10 років: аеропорт "Бориспіль" відкриє довгоочікувану послугу

Уже за кілька місяців у Міжнародному аеропорту"Борисполь" відкриють термінал F.

Про це повідомляє ЦТС.

Як відомо, термінал " F " з 2013 року переюував в "законсервованому" стані через низьку завантаження. Сьогодні пасажири "Борисполя" користуються терміналом D, проте до квітня обіцяють підготувати до прийому і відправлення рейсів термінал F, будівництво якого завершилося ще 9 років тому.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Куди полетіти на День святого Валентина: топ-5 міст

День святого Валентина – відмінний привід для незабутньої подорожі. Це найкращий час, щоб відвідати найромантичніші куточки планети. Вам навіть не доведеться висловлювати свої почуття – поїздка все зробить за вас.

Ми приготували для вас список цікавих місць, які обов'язково варто відвідати саме на День закоханих.

Також Знай.ua" писав про те, що Бюджетні подорожі: переліт з Києва в Берлін за 9 євро

Якщо ви хочете відправитися в подорож до Берліна, у нас для вас є чудова новина. Завдяки лоукостерам і їх низькими тарифами ви можете поїхати в Німеччину вже цієї весни. Подорож вийде дуже бюджетним.