Прокуратура Полтавської області завершила досудове розслідування у справі про насильство батьків над 3-річною дитиною. Підозрювані можуть відправитися за грати терміном до 15 років.

Про це стало ясно з заяви прес-служби прокуратури в Facebook.

Під час досудового розслідування кримінального провадження поліція встановила, що чоловік і дружина заради грошей залучили власну дитини в порнобізнес, публікуючи ролики сексуального змісту в мережі Даркнет (темний сегмент інтернету, прим.)

Чоловік і дружина, а за сумісництвом брат з сестрою, вели брудний бізнес протягом 2.5 років в Дніпропетровській області та у місті Полтава, зробивши 63 епізоди злочинної діяльності.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Розслідувати резонансний злочин українським поліцейським допомогли іноземні колеги.

В даний момент дитина знаходиться у закладі, де йому допомагають соціально і психологічно реабілітуватися.

Нагадаємо, Ціна життя - 25 гривень: маршрутник вигнав студентку на мороз, вона трагічно загинула

В Житомирській області 20-річна дівчина замерзла насмерть. У студентки не було 25 гривень на проїзд, тому водій вирішив висадити її морозної ночі серед траси.

Інцидент стався в Олевському районі Житомирської області. Правоохоронці не поспішають розслідувати справу. Про це інформують місцеві СМИ.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Викрадення дівчат у Києві: нові деталі змусили копів заклякнути й

Інформація про те, що в Дарницькому районі Києва нібито викрали двох дівчат, затягнувши силою в машину, виявилася недостовірною, передає УНН з посиланням на Відділ комунікації Національної поліції Києва.

Також Знай.ua" писав про те, що Спливла правда про бійку неадекватного батька з вчителем свого сина

24 січня "Politeka" повідомила подробиці події з київським вчителем фізкультури. Про подію стало відомо з вуст батька одного з учнів секції тхеквондо, яку вів потерпілий вчитель фізкультури, Ігор Матвієнко.

Розлючений батько одного з учнів ліцею напав на вчителя фізкультури свого сина. Почалося все з того, як фізкультурник накричав на свого учня за непослух. Однак, пізніше він вибачився перед дитиною та її батьками, але батька дитини це не заспокоїло.