Зараз, станом на 14:30, радикальна організація "С14" зробила заяву щодо затримання поліцією людей у Києві на Подолі.

Свою позицію висловив представник організації Євген Карась в Telegram-каналі.

"На Контрактовій працівники поліції затримали і відвезли в РУВС десяток активістів С14. Причин законних - ніяких. Реально - Аваков нарешті визначився зі своїм кандидатом і рятує Юлю від незручного банера. Замість того, щоб розслідувати, хто замовив Катю Гандзюк, міністр внутрішніх справ тепер особисто дає наказ розігнати демонстрантів які ставлять незручні питання", - написав лідер організації.

Євген Карась стверджує, що правоохоронці отримали наказ для затримання "з самого верху". При цьому силовики відмовилися пояснити причину затримання і показати протокол. Обшуки проходять без понятих, підстави не пояснюються. На питання, куди відвозять затриманих, один з правоохоронців відповів, що в Подільське районне відділення.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто зазначити, що у суботу, 9 лютого запланована зустріч кандидата в президенти Юлії Тимошенко з людьми. Поки її чекають, вже відбулися сутички. Посеред площі встановлена ​​сцена з екранами. Присутнім на акції показують відео про Юлію Тимошенко.

Правоохоронці заявили, що продовжують нести службу на Контрактовій площі, де одночасно відбувається кілька мирних заходів, у тому числі зустріч із виборцями кандидата на пост Президента України та акція "Хто замовив Катю Гандзюк?".

Нагадаємо, що в Одесі заблокували діяльність кримінального угруповання, яке спеціалізувалося на вимаганні грошей у громадян. Зокрема, наразі вже відомо, що оперативники спецслужби встановили, що до складу незаконного угрупування входили раніше судимі вихідці з Північного Кавказу.

Як повідомляв "Знай.ua", Гіркін роззявив пащу на своїх покровителів.

Також "Знай.ua" писав, що двійник Юлії Тимошенко йде в президенти: ЦВК здивувала списком.