З'явилася інформація, що ЦВК зареєструвала три нових кандидата в президенти України. Так, комісія прийняла документи у Андрія Новака, Василя Журавльова та Юрія Тимошенка.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційному сайті Центральної виборчої комісії.

Відомо, що Андрія Новака висунула партія "Патріот", Василя Журавльова партія "Справедливість", а Юрій Володимирович Тимошенко пішов на вибори як самовисуванець. Варто зазначити той факт, що прізвище та ініціали останнього повністю збігаються з ПІБ Юлії Тимошенко. Таким чином, в даний час зареєстровано 37 кандидатів на пост глави держави.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто нагадати, що відомий український музикант, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук попросив парламент і президента України Петра Порошенка зробити все можливе, щоб вибори в парламент восени 2019 року пройшли по новій системі. Про це Вакарчук розповів у середу, 6 лютого.

"Шановний пане президент! Шановні пані та панове народні депутати! Прийміть закон №3112-1 до виборів президента! Зробіть так, щоб вибори в парламент восени 2019-го пройшли за новою системою відкритих виборчих списків. Зробіть те, що обіцяли!", - заявив Святослав Вакарчук.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що побіжний український екс-президент Віктор Янукович розповів про свої "переваги" на майбутніх виборах-2019 в Україні. Про це він заявив на прес-конференції в Москві. Янукович розповів, що готовий підтримати всіх політиків в Україні, які "проти влади".

Він не називав конкретних імен кандидатів у президенти України, яких він підтримує, але підкреслив, що готовий підтримати всіх політиків, які виступають проти чинної влади.

Нагадаємо, Янукович коротко розповів про життя в Росії: мене кинули, як лоха.

Як повідомляв Знай.uа у штабі Гриценко знайшли прослушку: що вдалося "розкопати".

Знай.uа писав, Зеленський відкрив виборчий рахунок в обхід ПриватБанку.