Сьогодні опівдні у Москві запланована була акція протесту проти передачі Японії островів Південних Курил. Про це повідомляє "Ехо Москви".

Серед учасників мітингу був Ігор Гіркін-Стрєлков і його рух "Новоросія", а також члени ліворадикальної організації "Лівий фронт", "Партія Дела", далекобійники. Вони вирішили висловити недовіру російському міністру закордонних справ Сергію Лаврову щодо збереження суверенітету Росії над Курилами.

Аналогічна акція протесту запланована також у Хабаровську. Там годинний мітинг продовжиться ходою. Зафіксувати на відео акцію протесту вже прилетіла знімальна група з Японії.

До речі, у вівторок, 22 січня, президент Росії Володимир Путін і прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе мають провести переговори. У Кремлі раніше повідомляли, що на переговорах серед головних буде звучати питання щодо укладання мирного договору.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупанти зробили з заводу "Стирол" потужну хімічну бомбу: загинуть сотні тисяч українців.

На хімічному заводі "Стирол" у Горлівці в цехах досі знаходиться величезна кількість аміаку, що дуже небезпечно для довколишніх населених пунктів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", колишній священик УПЦ МП почув вирок від Новоайдарського районного суду Луганської області. Відомо, що чоловіка засудили до шести років позбавлення волі за співпрацю з путінськими бойовиками.

Також "Знай.uа" писав, що через п'ять років Гиркина вигнали з ганьбою з Донбасу самі куратори з ФСБ, він став опозицією і критиком путінського режиму і дійшов до того, що почав організовувати антипутінські мітинги - нарешті прозрів.