ДТП сталося в п'ятницю, 8 лютого, у Львівській області. Маршрутка, яка їде за маршрутом "Львів - Старява", втратила пасажира - він випав на ходу. Чоловікові близько 30-35 років.

Інцидент стався близько 20:30 на зупинці громадського транспорту. Чоловік від отриманих травм втратив свідомість.

Його без свідомості доставили в реанімацію. У повідомленні йшлося про те, що водій маршрутного таксі, яке їде по маршуту "Львів - Старява" почав рух, не переконався в безпеці транспортного засобу. Постраждалий було госпіталізовано з травмами голови і доставлено в лікарню.

Нагадаємо, Поліція проводить масові обшуки на Подолі та затримує людей без жодних пояснень. Свою позицію висловив представник організації Євген Карась в Telegram-каналі. "На Контрактовій працівники поліції затримали і відвезли в РУВС десяток активістів С14. Причин законних - ніяких. Реально - Аваков нарешті визначився зі своїм кандидатом і рятує Юлю від незручного банера. Замість того, щоб розслідувати, хто замовив Катю Гандзюк, міністр внутрішніх справ тепер особисто дає наказ розігнати демонстрантів які ставлять незручні питання", - написав лідер організації.

Як повідомляв Знай.ua, в Одесі заблокували діяльність кримінального угруповання, яке спеціалізувалося на вимаганні грошей у громадян. Зокрема, наразі вже відомо, що оперативники спецслужби встановили, що до складу незаконного угрупування входили раніше судимі вихідці з Північного Кавказу. Правоохоронці затримали трьох учасників так званої "силової ланки" угруповання на одній з вулиць Одеси.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Також Знай.ua писав, що українців попередили про пастку з російськими військовими. Про це повідомив спікер Держприкордонслужби Олег Слободян в ефірі одного з телеканалів. Разом з тим він підкреслює, що на прикладі Павла Гриба ми можемо бачити, що небезпека їхати в Білорусь така ж, як і їхати до країни-агресора. Крім того, представник ДПСУ зазначив, що "всі командувачі пологів у Білорусі безпосередньо підпорядковуються Генштабу РФ, тобто навіть не президента країни".