Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко, у якого останнім часом зростає напруженість у відносинах з російським лідером Володимиром Путіним, відпустив на адресу останнього гучне звинувачення, яке точно не додасть миру і розуміння в спілкування країн. Так, за словами Лукашенка, зброю з ОРДЛО в Білорусь везуть через Росію, а не через Україну, пише Censor.net.

Олександр Лукашенко повідомив, що в Білорусь через Росію йде потік незаконної зброї з тимчасово окупованих російсько-терористичними військами окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО).

Лукашенко додав, що йому про це постійно повідомляють.

"І що найстрашніше (нас росіяни іноді дорікають: ось у вас там через кордон...), через російський кордон (через непідконтрольний ділянку кордону України з Росією. - Ред.) йдуть, а потім до нас заходять через відкриту білорусько-російський кордон", - заявив він 18 січня 2019 р. на зустрічі з діючим міністром закордонних справ Білорусі Володимиром Макєєвим і його попередниками на цій посаді, яка формально була присвячена підготовці до святкування 100-річчя білоруської дипломатичної служби.

"Зрозуміло, це комусь треба. Просто так же везти не будуть з ризиком. Воно кому-то тут треба. І ми вже побачили, кому воно треба було", - зазначив Лукашенко.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Путін збирається "зжерти" Білорусь, поки Лукашенко будує плани: наслідний принц.

На думку російського соціолога і публіциста Ігоря Ейдмана, президент РФ Володимир Путін хоче "з'їсти" весь Беларусь.

Цю інформацію повідомляє Главред.

"Глава Росії дуже хоче приєднати Білорусь до своєї країни".йдеться в повідомленні.

Співрозмовник розповів, що президент Білорусі Олександр Лукашенко не має бажання приєднувати свою країну до Російської Федерації.

Як повідомляв раніше Знай.uа, білоруський президент Олександр Лукашенко заявив, що у 2019 році його країну будуть пробувати на зуб.

Знай.uа писав про те, що Марія Захарова заявила, що стратегічний курс России на зміцнення відносин з Білоруссю не ставиться під сумнів.