Журналіст Віталій Портніков розповів, що якби лідер "95 Кварталу" Володимир Зеленський став для диктаторыв справжньою загрозою.

Про це повідомляють ЗМІ.

Портніков відзначив, що поява Зеленського у президентській гонці якнайкраще показує, яка прірва утворилась між Україною та Росією після розпаду Радянського союзу.

Адже, на думку журналіста, саме можливість таких осіб, як Зеленський йти на президентський пост показує, що таке справжня демократія. Він відразу ж додав, що дехто може заявити, що Зеленський ніби йде, як технічний, проте це зовсім не так.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Зеленський сам того не маючи на увазі, кинув виклик не лише Порошенко, який буде відстоювати своє право на владу на законних виборах, він кинув виклик цілій плеяді таких маститих державників, як Путін, Лукашенко, Назарбаєв, які владні кабінети можуть покинути тільки нерухомому вигляді.

Більше того Портніков додав, що вищеперелічені політики можуть бачити у Зеленському особистого ворога та підбурювача до зміни політичних лідерів у країнах, якими вже доволі давно керують єдині особи.

Разом з тим варто відзначити, що керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський нещодавно офіційно оголосив про свої наміри балотуватися у президенти України. Гуморист вже визначив основні позитивні та негативні сторони у якості ймовірного гаранта.

"У мене є юридична освіта. Це плюс. Але у мене немає досвіду роботи в політиці. Це жирний плюс", – сказав Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський нагадав, що для висунення треба заплатити внесок 2,5 мільйони гривень.

"2,5 млн грн у мене є. Але не для такої сумнівної історії. Тому потрібно буде десь знайти ці гроші. Причому всі журналісти почали писати, що ці гроші мені дасть саме Коломойський. І це дуже прикро. Типу я можу запитати у кого завгодно, але дасть мені тільки Коломойський. І причому всі так впевнено говорять, нібито особисто запитали Коломойського: “Ви дасте Зеленському чи ні?" – і він сказав: "Вові? Звичайно! Двері від моєї тумбочки завжди відкриті!" Але, хлопці, якби ви особисто знали Коломойського, ви б зрозуміли, що він став Коломойським не тому, що давав всім підряд по 2,5 млн грн, а зовсім навпаки. Він навряд чи дасть гроші туди, звідки вони йому навряд чи повернуться", – запевнив шоумен.

Нагадаємо, політологи розкрили всі таємниці "смішного" кандидата.

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Зеленського влаштувала фурор на публіці, разом їх не бачили з весілля.

Також "Знай.ua" писав, про реакцію політиків та зірок на слугу народу з Кварталу 95.

Володимир Зеленський: Я іду в Президенти України!