Останнім часом українське суспільство вирує чутками про те, що шоумен і комік Володимир Зеленський зібрався балотуватися в президенти. Не так давно Зеленський зробив офіційну заяву про це по телебаченню, крапки над "і" розставляє голова Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко, передає газета "Сегодня".

Фесенко заявив, що серіал "Слуга Народу" – те, чим буде користуватися комік під час виборів, адже зігравши в ньому головну роль, він вже створив собі імідж. Фесенко також зазначив, що Зеленський застосовує нестандартну передвиборчу кампанію, яка точно подіє. Також інтерв'юється розповів, коли чекати реєстрації коміка в ЦВК.

"Зеленський буде зареєстрований у кінці січня-на початку лютого. Я в цьому не сумніваюся. Він може і буде використовувати свої проекти. Саме така кампанія, нестандартна, заснована на міфі з серіалу "Слуга народу", дуже ефективна. До речі, в березні перед виборами буде третій сезон (серіалу. – Ред.). Тому я в цьому впевнений, адже на сьогоднішній день це найбільш ефективна виборча компанія, судячи по зростанню рейтингу і по реакції соцмереж", – вважає Фесенко.

А от директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала поки називає Зеленського віртуальним кандидатом.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Зеленський сьогодні віртуальний кандидат у президенти. І я для себе визначив, що він є кандидатом проти всіх. Подивимося, зареєструється він ще і як буде себе вести. Давайте почекаємо, коли він зареєструється і запропонує щось", – додає політолог.

Нагадаємо, в новорічну ніч комік і шоумен Володимир Зеленський заявив про те, що йде в президенти. Користувачі мережі неоднозначно сприйняли заяву шоумена про свій намір балотуватися в президенти України.

Нагадаємо, у ніч з 31 грудня на 1 січня, лідер Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський офіційно заявив, що збирається йти в президенти.
Заява шоумена демонстрували на телеканалі 1+1 замість традиційного звернення Президента України.

Як повідомляв портал Знай.uа звернення гумориста "Кварталу 95" Володимира Зеленського до українців, де він заявив, що все-таки йде в президенти, викликало величезний резонанс в мережі.

Знай.uа писав, що студія "Квартал 95" у новорічну ніч показала пародію на щорічне звернення президента України Петра Порошенка в країну.