У Києві на вулиці Льва Товстого 9 лютого автомобіль марки Renault Megane вилетів на тротуар і врізався в терасу ресторану Pastateca.

Про це повідомляє "Інформатор".

Аварія сталася приблизно о 15 годині. За словами свідків, Renault підрізав автомобіль Audi, який проїжджав повз.

Щоб уникнути зіткнення, водій Megane виїхав на тротуар і, знісши клумби і декорації, влетів на терасу ресторану Pastatecа. Водій Audi зник з місця події.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В результаті ДТП ніхто не постраждав. Літню терасу ресторану закрили на зиму, а людей в цей момент на тротуарі не виявилося. Водій відбувся лише легким переляком.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" повідомляв про те, що в Києві сталася аварія. На вулиці Олени Теліги зіткнулися два легковики марки Mercedes і Peugeot. Про це повідомили очевидці з місця події. Аварія сталася в суботу, 9 лютого, близько 12:20. Відомо, що автомобіль Mercedes рухався по смузі руху громадського транспорту на великій швидкості. Peugeot повертав з середньої смуги на вулицю Кирилівську. Mercedes не пропустив його, вдаривши в бічну частину. Водій Peugeot намагався уникнути зіткнення. Він ухилявся, вилетів на підвищення і врізався в дерево. А Mercedes на великій швидкості врізався в стовп на узбіччі.

Також "Знай.ua" повідомляв про те, що вранці в п'ятницю, 8 лютого, в столиці поїзд збив чоловіка і протягнув його по рейках кілька метрів. Страшне пригода сталася на залізничній станцііна Лівобережна. Ресур Київ Оперативний опублікував в Instagram відео жахливої ​​трагедії. Як можна помітити на відео, чоловік спробував перейтірельси в недозволеному місці прямо перед рухомим поїздом. В результаті локомотив на повній швидкості врізався в потерпілого.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", на Дніпропетровщині в селищі міського типу Чортомлик, сталася пожежа. Будинок горів менше години, проте є загиблі. У п'ятницю ввечері, 8 лютого, сталася пожежа. Пожежа почалася о 18:39, а рятувальники його ліквідували о 19:30, проте за цей час загинуло 3 людини. На Сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій пишуть, що вогонь охопив 25 квадратних метрів, а також для того, щоб ліквідувати пожежу, було задіяно 10 співробітників ГСЧС.