Вибух і пожежа сталися в булочній французького міста. В результаті інциденту загинули дві людини - жінка і дитина.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що жертвами пожежі стали жінка та дитина. Проте ще чотири людини були терміново госпіталізовані з різного роду ушкодженнями.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Крім того відомо, що вибух стався на першому поверсі. Вогонь від пожежі став розповсюджуватися вгору. Зараз пожежникам вдалося локалізувати пожежу. Про причини вибуху не повідомляється.

Разом з тим варто відзначити, що у Росії тривають розгляди у справі про виготовлення вибухівки, головний підозрюваний знову затриманий.

Аспіранта МДУ Азата Міфтахова - головного підозрюваного у справі, доставили в Головінський суд Москви. Він підозрюється в підпалі офісу "Єдиної Росії".

Відомо, що кілька днів тому хлопець був затриманий за виготовлення вибухівки прямо в гуртожитку МГУ. Через деякий час хлопця відпустили. І ось Міфтахов знову в суді. Тепер він проходить за статтею про хуліганство.

"Аспіранту МГУ Азат Міфтахова продовжили затримання ще на 72 години. Сам Азат Міфтахов свою провину не визнає. Каже, що нічого не підпалював", - повідомляє Life Shot.

Крім того варто додати, що один з ватажків путінських бойовиків на тимчасово окупованих територіях Донбасу Михайло Товстих, відомий як "Гіві", був ліквідований українськими спецслужбами, про що повідомив журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в Facebook.

"Два роки тому 8 лютого 2017-го в результаті складної операції українських спецслужб у Донецьку був знищений один із ватажків найманців ДНР, розкручений російською пропагандою - Михайло Товстих, позивний "Гіві", командир батальйону "Сомалі". "Гіві" підірвали міною прямо в його службовому кабінеті на ретельно охороняємій території його батальйону".

Журналіст також стверджує, що 4 лютого 2017 року, за чотири дні до цього, українські спецслужби усунули в Луганську Олега Анащенко з позивним "Спец".

"Анащенко не рекламував себе, не привертав до себе увагу, але за своїм значенням був фігурою більш значущою, ніж "Гіві". Він був заступником командуючого 2-м армійським корпусом ЗС РФ, взяв активну участь у боях за Дебальцеве в 2015-му, командував зведеною бойовою групою, яка змогла з великими втратами просочитися в місто. Анащенко підірвали в машині, коли він вранці вийшов з дому".

Він підкреслив, що вибухи командирів окупантів стали відповіддю на ескалацію бойових дій під Авдіївкою.

Нагадаємо, моторошна пожежа на Дніпропетровщині забрала життя українців.

Як повідомляв "Знай.ua", кримський міст розвалюється на шматки.

Також "Знай.ua" писав, що кримський міст Путіна розлазиться на очах.

Вибух на різдвяному ярмарку у Львові