У Гаазі (Нідерланди) прогримів сильний вибух.

Одного потерпілого вже витягли з-під завалів. Про інших людей під завалами поки не повідомляється.

Наголошується, що вибух стався на вулиці Яна ван дер Хайденстраата. Через вибух обрушилися кілька будинків. Досі невідомо, скільки людий були в будинках і скільки знаходиться під завалами. У даний момент евакуйовано двоє постраждалих.

За словами аварійних служб, міг статися вибух газу. Повідомляється, що можливе ще одне обвалення.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, В кафе з відвідувачами вибухнув газовий балон: десятки постраждалих, перші кадри

У Росії, в Саратовській області, стався страшний вибух в кафе "Рандеву", передає Telegram-канал LifeShot, публікуючи перші відео з місця події.

Газовий котел вибухнув в кафе в селищі Лисі Гори Саратовської області. Постраждали більше 30 людей, кілька у важкому стані, повідомляють ЗМІ.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" На Донбасі багатоповерхівка здригнулася від страшного вибуху: є постраждалі, фото

Вночі в суботу, 26 січня, в чергову частину поліції в Донецькій області надійшло повідомлення від однієї з жительок Українська про те, що в її квартирі стався вибух, що стало відомо з сообщения у місцевій поліції.

Згідно з попереднім висновком, причиною вибуху став газовий балон. В результаті постраждали 40-річна господиня будинку, а також її 82-річна та 20-річна сусідки.

Також Знай.ua" писав про те, що Терористи підірвали церкву, поки люди спокійно молилися: десятки загиблих і сотні потерпілих

У католицької церкви на острові Холо спрацювали два вибухових пристрої.

У південній частині Філіппін в результаті спрацювання вибухових пристроїв, розміщених невідомими на території католицької церкви, загинули щонайменше 19 людей, 48 постраждали. Про це повідомила місцева поліція, передає РБК-Україна з посиланням на Associated Press.