В результаті аварії військового вертольота на території розташування миротворчої місії ООН на кордоні Судану і Південного Судану загинули три людини.

Цю інформацію повідомляє Associated Press.

Відомо, що на борту вертольота знаходилися 23 людини. Три члени екіпажу загинули, ще 10 осіб постраждали, троє з них перебувають у критичному стані.

Причина інциденту поки не названа.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як відомо, Судан і Південний Судан ведуть спір про приналежність району Аб'єй, багатого нафтою, з моменту проголошення незалежності Південного Судану 27 червня 2011 року.

Нагадаємо, що в четвер, 7 лютого, стало відомо про катастрофу російського військового літака у Венесуелі. У повідомленні говориться, що в Венесуелі в ході військових навчань розбився бойовий вертоліт Мі-35 російської збірки.

В результаті інциденту постраждали п'ятеро людей. Вони були доставлені в лікарню з численними травмами. Поки невідомо кількість членів екіпажу на борту, причину катастрофи також поки приховують.

В повідомленні уточнюють, що Мі-35 – російський транспортно-бойовий вертоліт.

Випускається як на експорт, так і для потреб Міноборони Росії. Призначений для знищення бронетанкової техніки, вогневої підтримки підрозділів сухопутних військ, десантів і евакуації поранених, а також перевезення вантажів у кабіні і на зовнішній підвісці.

Нагадаємо, що в Мурманській області розбився надзвуковий бомбардувальник Ту-22М3. Інцидент стався під час заходу на посадку на авіабазі Оленяча.

"Виявлено пілота, ведуться пошуки ще трьох членів екіпажу", - йдеться в коментарі.

Як відомо, база знаходиться на території селища Високе, яке адміністративно підпорядковане місту Оленегорске. Інші подробиці події з'ясовуються.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у Житомирській області 15 грудня розбився винищувач Су-27. Пілот загинув на місці. За фактом трагедії правоохоронці відпрацювали 5 версій подій, щоб визначити причину падіння Су-27.

Також "Знай.uа" писав, в ОАЕ розбився вертоліт, який займався перевезенням рятувального загону у рамках пошукової операції.