В ОАЕ розбився вертоліт, який займався перевезенням рятувального загону в рамках пошукової операції.

Про це повідомляє Anadolu.

Наразі вже відомо, що у результаті катастрофи загинули всі члени екіпажу.

Відомо, що вертоліт перевозив рятувальний загін, що проводив пошукові роботи у районі Джабал-Джі в еміраті Рас-Аль-Хайма.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

При цьому поки не відомо про точну кількість людей, які перебували на борту у момент аварії. Правоохоронці почали розслідування причин катастрофи.

Разом з тим варто відзначити, що у Мексиці в авіакатастрофі загинули високопоставлені чиновники - губернатор штату Пуебла Еріка Алонсо і її чоловік сенатор Рафаель Морено Вальє.

Свої співчуття їх рідним висловив президент Мексики Андрес Мануель Лопес Обрадор. Він заявив заявив, що зобов'язується провести розслідування за фактом аварії вертольота, в результаті якої загинули люди.

"Особисто висловлюю глибокі співчуття родичам сенатора Рафаеля Морено Валлє і його дружини, губернатора штату Пуебла Марти Еріки Алонсо. Як представник влади зобов'язуюсь провести розслідування інциденту, повідомити правду про те, що сталося, та діяти відповідно до цього ", - написав він.

Як відомо, 45-річна Алонсо стала першою жінкою-губернатором Пуебла. Марта Еріка Алонсо вступила на посаду губернатора одного з найбільш густонаселених штатів Мексики 14 грудня.

Втім, у Мексиці це не перша катастрофа за останній час. Під час посадки в аеропорту Тіхуана в штаті Нижня Каліфорнія пасажирський літак авіакомпанії Aeromexico зіткнувся з безпілотником.

Відзначається, що під час посадки пілоти передали повідомлення про те, що стався удар, проте побачити, з чим саме зіткнувся літак, не вдалося. Після приземлення на носі літака побачили дірку.

Точно невідомо, що викликало це ушкодження, однак за попередніми даними - безпілотний дрон. Літак вдало здійснив посадку, ніхто не постраждав в результаті інциденту.

Повідомляється, що протягом останніх років кількість аварій літаків і дронів зросла. Схожих випадків нарахували шість, а вже в минулому році - 93. Це може бути наслідком зростання популярності повітряних апаратів.

Нагадаємо, в Антарктиці трагічно загинули вчені, які рятували базу.

Як повідомляв "Знай.ua", поки Україна збирає резервістів, ракети Путіна вже трощать Крим.

Також "Знай.ua" писав, що Путіну просто в Кремлі зробили оригінальний подарунок.

Приватний вертоліт упав у Києві. Поранення зазнали двоє людей