У місті Сан-Паулу на півночі Бразилії легкомоторний літак Cessna 210N впав на двоповерховий житловий будинок. Дві людини загинули в результаті аварії, ще 12 постраждали.

Цю інформацію повідомила у своєму Twitter пожежна служба Сан-Паулу.

Відомо, що пожежа, що з'явився незабаром після авіакатастрофи знищив два автомобіля. Вони знаходилися неподалік від житлового будинку.

Поки невідомо, з якої причини впав літак.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За попередньою інформацією, літак вилетів з аеропорту Кампу-ді-Марті.

Як повідомляє видання Extrajuridico, в результаті катастрофи постраждали два сусідніх будинки. Пожежники одразу ж прибули на місце падіння літака та швидко загасили пожежу.

Повідомляється також, що наразі особи загиблих не вдалося встановити. Постраждалими виявилися звичайні перехожі, які проходили повз під час падіння літака.

Варто відзначити, що аеропорт Кампу-ді-Марті спеціалізується тільки на приватних рейсах.

Нагадаємо, в среду 28 листопада, стало відомо, що вертоліт російської авіакомпанії "Ютейр" Мі-26Т розбився під час незапланованої посадки в складних метеоумовах в Ненецькому автономному окрузі (Росія).

"Вертоліт "Ютейра" виконував політ на майданчик Пижмо і, не долетівши півкілометра, через складні метеоумови і погану видимість став екстрено знижуватися. При посадці розбився", - пишуть росСМИ.

Відомо, що на борту вертольота перебувало шестеро людей, один загинув, п'ятеро, згідно з попередніми даними, легко поранені.

Також портал Знай.uа писав, що двоє людей, які перебували на борту старовинного літака, загинули в результаті авіакатастрофи в Фредериксбурзі, штат Вірджинія.