Прес-служба Національної поліції в Полтаві повідомила, що до них надійшло повідомлення від 43-річного чоловіка, який заявив, що у нього з ангара зник літак, а також шість комплектів навісного устаткування до нього і несправний двигун. Зафіксована пропажа в селі Божковське.

"Зараз розпочато кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка в особливо великих розмірах). За попередньою інформацією поліції, літак розпиляли на метал безпосередньо в ангарі. Сума збитку становить понад 1 млн гривень" - повідомляє прес-служба НПУ.

Варто відзначити, що серійне виробництво транспортних літаків Ан-2 здійснювалося в СРСР у конструкторському бюро Антонова. У 2016 році Ан-2 потрапив у Книгу рекордів Гіннеса, як єдиний літак, який випускається безперервно протягом більше 60 років.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше ми писали, що у п'ятницю, 23 листопада, незвичайний інцидент стався на сході американського штату Юта в місті Дженсен двоє підлітків вирішили викрасти невеликий літак, абсолютно не замислюючись про наслідки. Про це повідомляє Associated Press з посиланням на місцеві ЗМІ.

Так правоохоронці затримали двох підлітків 14 і 15 років, які викрали невеликий літак з приватної злітної смуги.

Цікаво, за даними поліції, підлітки, щоб дістатися до аеропорту спершу викрали трактор, на якому успішно під'їхали до літака. Як юні экстремали завели мотор поки залишається загадкою. Молоді люди викрали одномоторний літак Cessna і примудрилися благополучно дістатися на ньому до сусіднього міста.

Нагадаємо, хлопчик на ім'я Райан Росс у своєму юному віці вже став мільйонером. Зароблені гроші хлопчик не витрачав на іграшки та солодощі і не відкладав їх на майбутнє. Він інвестував їх у нерухомість.

Як повідомляв портал "Знай.uа" пара вирішила зіграти на приставці в шутер Call of Duty Black Ops 4. Однак, несподівано в їх будинок оточили копи, в квартирі почали проводити жорсткий обшук.

"Знай.uа" писав, Бен Андервуд був звичайним підлітком. Він вів активний спосіб життя, обожнював грати з друзями у футбол і баскетбол, кататися на велосипеді і скейтборді, як і його однолітки. По більшій частині, хлопчик був таким же, як і решта. Але його історія унікальна.