В мережі гуляє відео, на якому військовий охоронець прямо на території резиденції президента РФ Володимира Путіна - Кремля - на снігу намалював величезним фалічний символ. Відео опублікував telegram-канал Усы Пескова.

На відео видно, як чоловік дрібними, але впевненими кроками ходить на території Кремля спочатку по колу, потім прямо. Через деякий час стає очевидно, що військовий щось малює на снігу. Коли він закінчив "творчий процес" із місця, звідки знімали відео відкрився прекрасний вид на величезний фалос.

"– Ей там, в Кремлі. Як справи в країні? Подайте хоч знак якийсь
– ...", - небагатослівно підписали відео на каналі.

Раніше ми писали, що у четвер, 22 листопада, в небі над Москвою несподівано з'явилися два вертольоти. Про це пише Telegram-канал Mash і публікує відповідне відео.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На кадрах видно, як два військові вертольоти вилетіли з Кремля, один - з сіткою, а в ній видно, як ніби хтось стоїть.

"В Москві діється щось дивне: з території Кремля злетіло два вертольоти Мі-8, які потім полетіли в бік станцій метро Новокузнецька і Павелецька. Один з них тягне сітку, в якій знаходяться три фігури, що нагадують людей. Живі це люди або манекени - незрозуміло", - пишуть шоковані очевидці.

До речі, на Мі-8, за даними ЗМІ, любить літати Путін.

Також раніше ми писали, що не встигли соцмережі ще закінчити обурюватися заявою Пєскова про те, що Кремль нібито не має відношення до Керченської інциденту, як ця ручна канарейка Путіна раптом заспівала про те, що Росія обійдеться без "посередників" і допомоги інших країн при переговорах з Україною, в тому числі – при вирішенні Керченського питання.

За словами Пєскова, Москві посередники між нею і Києвом не потрібні. До того ж, маріонетка Путіна зазначила, що Росія нібито вдячна всім, хто посприяє деескалації конфлікту.

"Знай.uа" передавав, що на полях саміту Великої Двадцятки, Макрон змусив Путіна дотримуватися Мінських домовленостей.

Також ми писали про те, що Пєсков пускає пил в очі світу стосовно зустрічі Трампа і Путіна.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", в Україні заговорили про "відверте військове протистояння" в Азовському морі.