У мережі з'явилося нове відео побиття активістів поліцейськими біля стін Подільського районного управління поліції в Києві.

Про це написав блогер Сергій Наумович.

Зокрема, він відзначив, що правоохоронці, які били активістів зачасту використовували ту ж саму лексику, що у за часів сумнозвісного "Беркуту".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Що там сталося в райвідділі поліції на Подолі, але ось" Лягай, Бандера "ще довго буде откашливаться. Невже той самий кримський Беркут?", - задається він питанням.

У свою чергу користувачі мережі взялись коментувати данний допис блогера та висловили своє обуреннями поліції.

"Яка держава, такі і його службовці. Це ті, кого ми утримуємо своїми податками, своєю працею, доводять, що вони думають про нас, чого ми варті, на що заслуговуємо, ким виглядаємо в їхніх очах - керованим стадом", - написала користувач Tinuccia.

Разом з тим варто відзначити, що працівники департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції виявили співробітника управління протидії наркозлочинності поліції Львівської області на вимаганні хабарів з наркодилерів, а також задокументували факт збуту наркотиків.

"У Львові працює група центрального апарату Нацполіції на чолі з керівництвом департаменту протидії наркозлочинності. Вони проводять повну перевірку організації діяльності львівського підрозділу. Цей ганебний випадок в рядах поліції неприпустимий, тому на час перевірки від посади за наказом голови Національної поліції відсторонений керівник управління протидії наркозлочинності у Львівській області, згодом буде прийнято рішення про подальше проходження служби в підрозділах поліції. Такі ж відповідні висновки чекають всіх співробітників підрозділу".

Аброськін додав, що спільно з керівником департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції Андрієм Кіхтенко вирішив провести переатестацію всіх співробітників львівського підрозділу. При цьому прийнято рішення залучити міжнародних партнерів, які допомагають українським поліцейським у розвитку відомства.

Нагадаємо, у Києві загадково зникла молода дівчина.

Як повідомляв "Знай.ua", відомого журналіста зрешетили у центрі міста.

Також "Знай.ua" писав, що Аваков розповів, що думає про передвиборну гонку.

Сутички із затриманням: у столиці на Подолі поліція затримала активістів С14