Мексиканський журналіст Хесус Рамос Родрігес був убитий в суботу в штаті Табаско. Про це повідомляє Agence France-Presse.

Чоловік помер після того, як у нього випустили вісім куль в одному з ресторанів муніципалітету Еміліано-Сапата. У цей момент радіоведучий снідав зі своїми друзями.

Як повідомили свідки, до закладу під'їхав автомобіль. Звідти вийшов невідомий і відкрив вогонь по журналісту на очах у перехожих. Після цього злочинець зник.

Родрігеса доставили до лікарні, але медики виявилися безсилі і від отриманого поранення журналіст помер. На даний момент поліція розслідує вбивство.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

59-річний ведучий був популярний в країні і завоював довіру місцевих жителів завдяки своїй боротьбі за правду. Експерти відзначають плачевну ситуацію зі свободою слова в Мексиці, де тільки торік було вбито дев'ять журналістів.

Раніше повідомлялося про трагічну загибель відомого репера Кевіна Фрета в Пуерто-Ріко.

Про це повідомляє місцеве видання El Vocero.

У повідомленні сказано, що в Пуерто-Ріко убито популярного репера Кевін Фрет, який називав себе першим у Латинській Америці музикантом в стилі треп (різновид репу) та відкрито оголосив себе геєм.

Журналісти розповідають, що 24-річний Кевін, який неодноразово виступав за захист прав сексуальних меншин, був застрелений на вулиці, коли їхав на своєму мотоциклі Yamaha. Невідомі випустили в нього вісім куль. Від отриманих поранень Фрет пізніше помер у лікарні.

"Він був артистичною душею, мрійник з великим серцем. Його пристрастю була музика, і йому ще так багато треба було зробити", - заявив менеджер зірки Едуардо Родрігес, який закликав покласти край насильству.

Місцеві ЗМІ відзначають, що з початку цього року на вулицях Пуерто-Ріко вбито 22 людини.

Нагадаємо, молоду співачку з Пакистану застрелили прямо на сцені під час її виступу.
Також Знай.uа писав, у Києві стався кричущий випадок, який поставив країну на вуха. Мати втопила власних дітей у озері "Срібний Кіл".