На території Російської Федерації по-звірячому вбили проросійського найманця-бойовика бандформування "ЛНР" Максима Бокаря, прізвисько "Молот".

Зазначається, що інцидент з терористом трапився у Москві. Відповідні фото та подробиці опублікував у Telegram офіцер ЗСУ Анатолій Штефан “Штірліц”.

Повідомляється, що з Бокарем розправились 14 листопада минолого року.

"Вбили його за невідомих обставин", - пишуть знайомі бойовика у соцмережах.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Крім того, зазначається, що Максим Бокар народився у 1985 році у Луганську.

Він працював терористом, брав участь у боях за Бахмутку у червні-липні 2017 року. Також відзначається його приналежність до так званого "казачества".

Нагадаємо, стало відомо про те, що до Києва прибув ще один борт з пораненими бійцями ЗСУ, де багато хто з військових у важкому стані. Зараз волонтери активно просять у соцмережах допомоги у небайдужих українців.

Про це повідомляє громадський діяч і волонтер Юсупова Наталя на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, вона пояснила, яка допомога необхідна постраждалим з зони ООС.

Як повідомляв портал Знай.иа, бойовики так званої "ДНР" заявили, що захопили в полон бійця Збройних сил України. Як заявили терористи, військовослужбовець сам попрямував у бік їх позицій. Вони стверджують, що нібито підпустили його ближче, після чого зв'язали і взяли в полон.

Також портал Знай.иа писав, що у суботу, 19 січня, 93 бригада Збройних сил України («Холодний Яр») повідомила, що її бійці збили дрон терористів – «Фантом-4». До нього була прикріплена ВОГ-17 (граната від АГС-17) з причепленим хвостовиком (для балансу в польоті), надрукованим на 3D-принтері.