У вівторок, 22 січня, стало відомо про те, що до Києва прибув ще один борт з пораненими бійцями ЗСУ, де багато хто з військових у важкому стані. Зараз волонтери активно просять у соцмережах допомоги у небайдужих українців.

Про це повідомляє громадський діяч і волонтер Юсупова Наталя на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, вона пояснила, яка допомога необхідна постраждалим з зони ООС.

“У першу чергу здати кров, зараз потрібна 2 - і 3-, центр крові на території госпіталю, з понеділка по четвер з 9-12. З потреб потрібні чай, кава, йогурти, соки, ковбаса, сир, солодке. З одягу дуже потрібні спорт костюми, футболки, куртки, шапки.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

З ліків, завжди потрібен “Дексалгін” і “Кетонов” в ампулах, пелюшки під рани. Народ, знайдіть пару хвилин допомогти нашим захисникам, вони в крижаних окопах, а ми спимо в теплих ліжках.

Все необхідне ми дістаємо і купуємо для поранених, ми так само частина держави і треба допомагати один одному. Мене завжди можна знайти в травматології з обіду в їдальні для воїнів”, - написала Юсупова Наталія.

Очень нужен репост! В Киеве новый борт с ранеными, много человек, есть тяжелые! Я прошу СМИ , помогать нам. В первую...

Geplaatst door Nataliia Yusupova op Dinsdag 22 januari 2019

Нагадаємо, що у мережі показали фото навчань Сил спеціальних операцій ЗСУ. Знімки опублікував позаштатний радник президента України, помічник міністра оборони Юрій Бірюков. Бірюков зазначив, що робота українських військових на Донбасі заслуговує, як мінімум поваги.

Як повідомляв портал Знай.иа, бойовики так званої "ДНР" заявили, що захопили в полон бійця Збройних сил України. Як заявили терористи, військовослужбовець сам попрямував у бік їх позицій. Вони стверджують, що нібито підпустили його ближче, після чого зв'язали і взяли в полон.

Також портал Знай.иа писав, що у суботу, 19 січня, 93 бригада Збройних сил України («Холодний Яр») повідомила, що її бійці збили дрон терористів – «Фантом-4». До нього була прикріплена ВОГ-17 (граната від АГС-17) з причепленим хвостовиком (для балансу в польоті), надрукованим на 3D-принтері.