У російському Тольятті вбили 16-річну віце-чемпіонку РФ з плавання серед юніорів Сафіі А.

23 грудня дівчина пішла в магазин і не повернулась. Її тіло було виявлено біля будівлі прокуратури з ознаками насильницької смерті. Про це повідомляє kp.ru, посилаючись на власне джерело.

"Приблизно о 16-00 вона вийшла з дому в магазин в 3 кварталі. Через деякий час її рідні стали хвилюватися, чому Сафіі довго немає. Почали дзвонити, але телефон виявився заблокований", - розповів журналістам джерело, знайоме з ситуацією.

За словами очевидців, на тілі спортсменки було виявлено 17 ножових поранень, з неї були зняті коштовності і вкрадений телефон. СК РФ порушив кримінальну справу за статтею "Вбивство". Поліція вже затримала підозрюваного, який виявився знайомим Сафіі.

Дівчина була майстром спорту з плавання. У 2017 році вона завоювала срібну медаль на чемпіонаті Росії з плавання серед юніорів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, у Миколаєві випадкова перехожа сполошила душителя: грабіжник намагався задушити жертву просто серед білого дня.

Як повідомляв портал Знай.ua, українського нардепа жорстоко зарізали на очах у дружини і маленької дочки.

Троє невідомих у балаклавах увірвалися у приміщення фермера, який також був депутатом місцевої райради. Двоє грабіжників були озброєні ножем і пістолетом. В будинку на момент нападу, крім господаря, знаходилися його дружина і дочка. Грабіжники, погрожуючи зброєю, зв'язали всіх скотчем. Після чого забрали всі дорогоцінності та наявні гроші.

Коли зловмисники вже залишали місце злочину, один з них вдарив господаря квартири ножем під ребра. Від поранення чоловік помер в кареті швидкої допомоги.

Також Знай.ua писав про найжорстокіших дітей-убивць в історії та їхні моторошні злочини.