Депутата однієї з райрад Дніпропетровській області убили грабіжники у власному будинку.

Про це повідомляє УНН з посиланням на слова правоохоронців.

Інцидент стався в суботу, 22 грудня у селі Саксаганское Криничанського району Дніпропетровської області.

За попередніми даними, на будинок депутата напали невідомі зі зброєю.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наголошується, що троє невідомих у балаклавах увірвалися в приміщення фермера, який також був депутатом місцевої райради. Двоє грабіжників були озброєні ножем і пістолетом.

В будинку в момент нападу, крім господаря, знаходилися його дружина і дочка. Грабіжники, погрожуючи зброєю, зв'язали всіх скотчем. Після чого зірвали з жінки прикраси і забрали мобільні телефони.

Нападники відібрали у господарів гроші.

Загалом грабіжники забрали півсотні тисяч гривень та 20 тисяч доларів. Коли зловмисники вже залишали місце злочину, один з них вдарив господаря квартири ножем під ребра. Від поранення чоловік помер в кареті швидкої допомоги.

Наразі поліція вивчає всі подробиці. Триває слідство.

Нагадаємо, у неділю, 16 грудня, в харківському аеропорту поліція спіймала ймовірного замовника вбивства відомого активіста та борця з корупцією віталія Олешка ("Сармат"), якого застрелили 31 липня у його власному дворі в Бердянську.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, українцям показали відео зі слідчим експериментом під час розслідування нападу з кислотою на херсонську активістку Катерину Гандзюк.

Раніше портал Знай.ua писав, що на Закарпатті люди збира.ться влаштувати самосуд вбивці односельчанина. Наразі жителі блокують важливі дороги на знак протесту проти несправедливого рішення суду щодо підозрюваного.