У зоні збройного конфлікту на Донбасі загинув член НВФ «ДНР», родом з Донецька. Про це розповів в Twitter блогер Necro Mancer, повідомляє портал "DonPress".

Повідомляється, що Сидоров Дмитро Валентинович народився в Донецьку 02 лютого 1998 року, загинув 08 лютого 2019. Ймовірно, загинув від пострілу СПГ-9 у віці 21 року.

За інформацією блогера, особисті дані вимагають підтвердження.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Гроші змусять повернути державі: українців попередили Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що чотири роки тому, 10 лютого 2015 року, російські окупаційні війська здійснили ракетний обстріл аеродрому і міста Краматорськ. Зараз вже відомо, що в результаті кривавого обстрілу боку загинули десять осіб, понад півсотні отримали поранення.Также відомо, що в результаті масованих обстрілів в межах міста сталися два вибухи з інтервалом в 30 хвилин. Причиною вибухів був ракетний обстріл з великокаліберних систем залпового вогню. Спочатку повідомлялося, що обстріл вівся з установок "Град", потім стверджували, що з системи "Торнадо", проте трохи пізніше піротехніки виявили фрагменти боєприпасів від системи "Смерч".

Також "Знай.ua" повідомляв про те, що 6 лютого українські бійці знищили російськиу військову вантажівку "Урал" і двох бойовиків. Про це повідомив прес-центр ООС. "За даними розвідки, 6 лютого двоє окупантів знищені і один отримав поранення. Також знищена вантажівка російських окупаційних військ марки" Урал. "- повідомляє прес-центр. Як наголошується, що підрозділи придушували ворожу атаку, застосовуючи чергові вогневі засоби. У штабі оголосили: "Українські захисники продовжують контролювати супротивника на лінії зіткнення, дотримуючись умов припинення вогню".

Як повідомляв портал "Знай.ua", з моменту часткової російської окупації Донецької і Луганської областей місцева «влада» всіляко намагається легалізувати свою діяльність. Граючи в державу, маріонетки Кремля створили «міністерства», «народні ради» і навіть відкривають фейковий дипломатичні представництва в інших країнах. У місцевих ЗМІ такі події виставляються в якості фактів «міжнародного визнання», спроб легалізації, підконтрольних і спонсорованих РФ псевдореспублік.