У зоні збройного конфлікту на Донбасі загинув член НВФ «ДНР», родом з Донецька. Про це розповів в Twitter блогер Necro Mancer, повідомляє портал "DonPress".

Повідомляється, що Сидоров Дмитро Валентинович народився в Донецьку 02 лютого 1998 року, загинув 08 лютого 2019. Ймовірно, загинув від пострілу СПГ-9 у віці 21 року.

За інформацією блогера, особисті дані вимагають підтвердження.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що чотири роки тому, 10 лютого 2015 року, російські окупаційні війська здійснили ракетний обстріл аеродрому і міста Краматорськ. Зараз вже відомо, що в результаті кривавого обстрілу боку загинули десять осіб, понад півсотні отримали поранення.Также відомо, що в результаті масованих обстрілів в межах міста сталися два вибухи з інтервалом в 30 хвилин. Причиною вибухів був ракетний обстріл з великокаліберних систем залпового вогню. Спочатку повідомлялося, що обстріл вівся з установок "Град", потім стверджували, що з системи "Торнадо", проте трохи пізніше піротехніки виявили фрагменти боєприпасів від системи "Смерч".

Також "Знай.ua" повідомляв про те, що 6 лютого українські бійці знищили російськиу військову вантажівку "Урал" і двох бойовиків. Про це повідомив прес-центр ООС. "За даними розвідки, 6 лютого двоє окупантів знищені і один отримав поранення. Також знищена вантажівка російських окупаційних військ марки" Урал. "- повідомляє прес-центр. Як наголошується, що підрозділи придушували ворожу атаку, застосовуючи чергові вогневі засоби. У штабі оголосили: "Українські захисники продовжують контролювати супротивника на лінії зіткнення, дотримуючись умов припинення вогню".

Як повідомляв портал "Знай.ua", з моменту часткової російської окупації Донецької і Луганської областей місцева «влада» всіляко намагається легалізувати свою діяльність. Граючи в державу, маріонетки Кремля створили «міністерства», «народні ради» і навіть відкривають фейковий дипломатичні представництва в інших країнах. У місцевих ЗМІ такі події виставляються в якості фактів «міжнародного визнання», спроб легалізації, підконтрольних і спонсорованих РФ псевдореспублік.