Прикрий інцидент мав місце у Кропивницькому. Зграя агресивних собак напала на 10-річного хлопчика. Надзвичайна подія стлась на проспекті Університетському, коли дитина йшла в школу.

Як розповіла мати потерпілого, зі сторони гіпермаркету "Епіцентр" до хлопчика вибігла зграя собак. Дитина зупинилася, а два пса вчепилися за його ногу і покусали. На допомогу прийшов охоронець магазину, який відігнав тварин і обробив рану.

У дитячій обласній лікарні, куди звернулися потерпілі, медики порадили слідкувати за собакою. Однак мама хлопчика вважає, що це неможливо зробити. Вона також пригадує про те, що вже зверталася з проблемою безпритульних собак в міську раду, але реакиції на ці звернення не було.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Жінка також розповіла, що чотири дні шукала в обласному центрі безкоштовну вакцину від сказу для сина.

"Зрештою, через чотири дні після пригоди дитина отримала необхідну вакцину в травмпункті. Зараз хлопчик щодня їздить в лікарні для того, щоб стежити за раною і робити перев'язки", - пише місцевий ресурс DOZOR.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в горах Прикарпаття зберігається висока ймовірність сходження снігових лавин. Рятувальники попередили, що причиною може стати відлига: "11 лютого, в результаті відлиги, в горах Івано-Франківської області очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень)".

Як повідомляв портал "Знай.uа": українцям в 2019 році доведеться розщедритися на всі види покупок – починаючи від продуктів харчування і закінчуючи медичними препаратами. Що стосується ліків, то ціни на них істотно зростуть в результаті коливань курсу валют, а також зростання мінімальної зарплати. Згідно невтішним прогнозам аналітиків, жителям України доведеться викласти за лікарські препарати до 20% більше грошей.

Також "Знай.uа" писав, що на Чернігівщині додумалися завести хижака замість пса: зоозахисники б'ють на сполох. Господарі не змогли пояснити, яким чином тварина опинилася у дворі.