У Вінниці, 11 лютого сталося автозіткнення за участі двох "німців". Автомобілі "BMW" та "Volkswagen" зустрілися на перехресті вулиць Келецької та 600-річчя інформує редакція сайту Vinbazar.com .

Близько четвертої години дня у центрі Вінниці два легковика зіштовхнулися за незрозумілих причин. Удар настільки був сильним,що один з автомобілів, а саме, іномарка BMW X5 перекинулася на дах. Автівка ж марки Volkswagen залишилася міцно стояти чьотирма колесами на асфальті, прийнявши удар на передню частину капоту.

Ані перехожі ані водії з пасажирів не постраждали.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Поки що автомобілі призупинили рух транспорту на перехресті вулиць, де сталося зіткнення.

В цей час спантеличені перехожі та водії автомобілів почали знімати аматорські відео на телефони та відеорегістратори. Кадри з місця автокатастрофи також потрапили до Інтернету.

На місце ДТП були викликані патруль дорожньої поліції, а також наряд пожежників.

Саме поліція згодом змогла врегулювати рух транспорту.

Обставини аварії встановлюють фахівці.

Нагадаємо,що "Знай.ua" повідомляв про останні події з ведення справи Зайцевої. Справу затягують ще з зими 2018 року. Винуватиця розбитих життів та покалічених душ досі на свободі. У справі з'являються нові й нові свідки та факти. Хто виграє у цому бою? Згадаємо, що 18 жовтня 2018 року у центрі Харкова сталася жахлива аварія за участі Єлени Зайцевої. На швидкості 106 км/год протаранила автомобіль Volkswagen після чого здійснила жахливий наїзд на шістьох пересічних громадян, що поверталися додому.

Також "Знай.ua" інформував про аварію спровоковану українським нардепом Сергієм Жайворонком та її наслідки. Не варто ігнорувати сигнали світлофора, навіть якщо ви чиновник.

Раніше "Знай.ua" писав про те як рятували людей з перевернутого авто, що потрапило в жахливу автопригоду. Фото та відео присутні.

https://www.youtube.com/watch?v=m7aWfgn-yaw&feature=youtu.be