У Харкові сталася кривава трагедія. Так, 11 лютого, невідомий позбавив життя таксиста. Відомо, що загиблий був водієм автомобіля "Hyundai" державний знак "АХ1898ВА". Після скоєння злочину підозрюваний зник.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

За інформацією журналістів у Харкові тіло 55-річного загиблого таксиста з ознаками насильницької смерті виявили на вулиці Вокзальній о 12:43. У скоєнні злочину копи підозрюють чоловіка середнього зросту, на вигляд 25−30 років. Був одягнений у куртку темного кольору.

В даний час працівниками поліції проводиться огляд місця НП та слідчо-розшукові дії щодо встановлення обставин, свідків та очевидців, а також осіб, причетних до скоєння злочину. За даний злочин законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Варто нагадати, що ввечері 9 лютого в Одеській області сталося вбивство. Батько зарізав власну доньку. Кровопролиття сталося на перехресті вулиць Соборної та Суворова, біля бювету. Жертві 35 років, її звали Надія Буимова. Рідний батько завдав їй числених травм, які виявилися не сумісні з життям – жінка померла на місці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в понеділок, 11 лютого, стало відомо про страшне вбивству неповнолітньою дівчиною власного вітчима на Полтавщині. У Кременчуці Полтавської області в одній з квартир багатоповерхового будинку по вулиці Вадима Пугачова 15-річна школярка зарізала 35-річного вітчима.

Нагадаємо, невідома отрута ледь не вбила десятки українців на борту літака.

Як повідомляв Знай.uа знайшли тіло зґвалтованої та вбитої військової: родичі вимагають смертної кари.

Знай.uа писав, молоду співачку в положенні вбили просто на сцені: відмовлялася встати.