У вівторок, 12 лютого, близько 20:20 у Львові пролунав потужний вибух.

Цю інформацію повідомив голова ГО "Варта1" Ігор Зінкевич.

Стався інцидент на початку вул. Зеленої – Ів.Франка, 24. Внаслідок вибуху під землею вирвало каналізаційний люк.

За попередньою інформацією вибух спричинений газом.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На щастя в результаті інциденту ніхто не постраждав, лише розбита вітрина в аптеці.

Наразі призупинено рух трамваїв. На місці працює вибухотехнічна служба і газовики.

НА ВУЛИЦІ ІВАНА ФРАНКА ВІДБУВСЯ ВИБУХ ПІД ЗЕМЛЕЮ

НА ВУЛИЦІ ІВАНА ФРАНКА ВІДБУВСЯ ВИБУХ ПІД ЗЕМЛЕЮ Під час вибуху вирвало каналізаційний люк, припускають що можливо газ

Geplaatst door Varta1 - Варта1 op Dinsdag 12 februari 2019

Нагадаємо, що мешканці Донецька у соціальних мережах повідомляють про потужні вибухи, які протягом цілого дня були чутні в окупованому місті, про що повідомляє politeka.

У понеділок, 11 лютого, у соцмережах почали масово з'являтися коментарі про відновлення звуків обстрілу від жителів окупованого Донецька. Люди розповіли, що з обіду почалися бої і до вечора лише посилилися.

За інформацією місцевих жителів, у місті чутні звуки роботи як стрілецького озброєння, так і більш важкого. Як повідомляється, найбільш потужні вибухи були чутні в районі донецького аеропорту.

UkraineForever поділився інформацією: "Донецьк. Вранці на півночі кулемети, приблизно 08:30 БМП. В обід вся хня. З 12: 30 не буду стверджувати, але схоже був Град на ЯБП — дуже голосно, зі свистом. З 12:30 майже 40 хв кожні 5 хв мінус з Точмаша на захід. Стрілецька і гранатомети протягом дня".

Раніше наголошувалося, що в Донецькій області, в районі населеного пункту Пікузи українські військові знищили бліндаж путінських найманців.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в суботу, 9 лютого, в зоні проведення ООС безслідно зник український військовий. Товариші по службі переконані, що він міг потрапити в полон найманців-бойовиків.

Також "Знай.uа" писав, що в селі Кременець на пункті переходу в черзі під час очікування помер літній чоловік, який планував перейти на українську територію.