Одеса вміє дивувати, так вчора посеред міста була помічена зовсім гола дівчина. Трапився цей інцидент на Пересипі. Особисті дані жінки досі залишаються невідомими. Так, за відомостями очевидців вся ця прикра ситуація з напівголою дівчиною сталася посеред білого дня.

Не дивлячись на всю суперечливість ситуації, дивує той факт, що ніхто з перехожих не підійшов і не запропонував свою допомогу. Люди вирішили, що набагато корисніше буде зняти відбуваються на камери мобільних телефонів. Також, невідомим залишається той факт, що могло підштовхнути молоду дівчину до такого, м'яко кажучи, дивного вчинку.

Одеська поліція

Але гуляла одеська "Єва" не довго. Близько 15.00 її зупинили патрульні національної поліції біля Кірхи. При затриманні прості одесити долучилися до роботи патрульних. Після затримання дівчину чекав Одеський обласний медичний центр психічного здоров'я на Слобідці.

Раніше повідомлялося, що Настя Каменських посварила фанатів новим фото.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

NK - новий псевдонім Насті Каменських

Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фото, на якому позує в незвичному образі.

Суперечливе фото зірки

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в скромному вбранні, сидячи в ресторані. Для виходу в світ артистка наділу просту чорну водолазку і чорні брюки з білою смужкою з боків. Пишне волосся Насті розпущені, а на її обличчі легкий макіяж. На нігтях зірки чорний манікюр, а на руці елегантні годинники, Настя млосно дивиться в камеру.

Нагадаємо, Голий Білан налякав нездоровим виглядом: худий і блідий

"Знай.ua" розповідав про те, що Шейк приміряла діловий костюм на голе тіло: нереальні ніжки

Також портал "Знай.ua" повідомляв, Гола жінка влаштувала шоу в центрі Одеси: називала себе Ісусом і билася з копами

Відео 18+ Ред.: Патрульні vs гола жінка м. Одеса

Geplaatst door Police Control Ukraine op Zondag 10 februari 2019