У Києві в четвер, 14 лютого, на вулиці Борщагівській сталася резонансна ДТП. Судячи зі свідчень очевидців, водій-порушник поводив себе неадекватно.

За попередніми даними, втомобиль Kia на швидкості врізався у Nissan, за кермом якого була дівчина, після чого машина врізалася в стовп.

Коли на місце ДТП прибули поліцейські, вони виявили, що водій Kia веде себе неадекватно, і перебуває під впливом алкоголю або наркотиків. Він почав погрожувати копам і навіть "пообіцяв їх зґвалтувати", після чого спробував втекти з місця аварії.

Дивіться: у Києві п'яний чоловік на Kia протаранив Nissan і хотів зґвалтувати поліцейських

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Слід відзначити, що Закон про відповідальність водіїв за керування транспортом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння набере чинності з 1 січня 2020 року.


За 3 місяці з дня набрання чинності закону Кабмін має внести на розгляд ВР пропозиції щодо приведення законодавчих актів у відповідність із ним. Дозволений рівень алкоголю в організмі, за який не штрафують, 0,2 проміле.

22 листопада минулого року Верховна Рада суттєво збільшила штрафи - від 17 тис. до 51 тис. грн - за керування транспортними засобами у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Дивіться: Чи дисциплінують водіїв нові заходи покарання за нетверезе водіння - Влад Антонов

Нагадаємо, пенсіонерка з Херсону дуже серйозно травмувалась у одному із супермаркетів.

Як повідомляв "Знай.ua", у місті Рівне затримали ватажка злочинного угруповання "Федора", яке діяло на території області із 2011 року.

Також "Знай.ua" писав, що 15-річний підліток наклав на себе руки просто в прямому ефірі. Перед цим він написав передсмертну записку, у якій все пояснив.