Вчора, 14 лютого, відбулася моторошна аварія під Харковом. Через слизьку дорогу зіштовхнулися чотири автомобілі. Страшна дорожньо-транспортна пригода забрала життя пятидесяти чотирирічної жінки, яка просто переходила дорогу. Ще п'ятеро людей травмовані.

Повідомляється, що біля селища Мала Рогань сталося чотири ДТП. Один з водіїв не впорався з керуванням автомобіля і машину занесло на слизькій дорозі, в наслідок авто перекинулося. Схожа ситуація сталася з ще одним водієм. Через кілька хвилин після цих двох страшних аварій, ще один автомобіль перекинувся і наїхав на пішохода, пятидесяти чотирирічну жінку. Після цього той же автомобіль, який збив жінку, зіткнувся з ще одним, четвертим автомобілем. Постраждала померла на місці з-за травм, несумісних з життям.

Начальник ГУ Нацполиции в Харківській області Олег Бех розповів, що жінка намагалася обійти поганий ділянка дороги, коли автомобіль Kia Rio занесло, він перекинувся і його понесло по дорозі. Люди почали кричати, щоб жінка відбігла, але вона не встигла.

До речі, в цей же проміжок часу на цій же трасі сталося ще одне ДТП. Водій ВАЗа не впорався з керуванням, і машина перекинулася.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, під Житомиром зіткнулися три мікроавтобуси. Троє людей травмовано.

Як раніше повідомляв Знай.uа, в Харкові дівчина потрапила в жахливу дорожньо-транспортну пригоду.

Знай.uа писав, ще одне ДТП сталося в Києві, на Московському мосту. Водій не впорався з керуванням і врізався у відбійник.