У Запорізькій області жінка впала в ємність, наповнену насінням соняшнику і практично в ній "потонула".

За даними Державної служби України з надзвичайних ситуацій, інцидент стався в п'ятницю, 15 лютого, в селі Мала Токмачка Оріхівського району на приватній території.

Рятувальники виїжджали на місце НП, оскільки самостійно вона не могла вибратися з цистерни об'ємом 75 кубічних метрів.

60-річну жінку діставали за допомогою мотузок і сходів. Від медичної допомоги жителька села відмовилася. Як так сталося, що вона опинилася у цистерні, поки невідомо. Сама постраждала цього не коментувала.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На фото, наданих рятувальниками, видно, що вона погрузла на велику глибину – ледь змогла виставити руку, аби її звідти витягли. Про стан здоров'я жінки також нічого не відомо.

Дивіться: Надання допомоги громадянам, які стали заручниками негоди

Нагадаємо, 15-річний підліток наклав на себе руки просто в прямому ефірі. Перед цим він написав передсмертну записку, у якій все пояснив. Трагедія сталась в Астраханській області Росії

Як повідомляв "Знай.ua", під Харковом сталася ДТП, через слизьку дорогу зіштовхнулися чотири автомобілі. Страшна дорожньо-транспортна пригода забрала життя пятидесяти чотирирічної жінки, яка просто переходила дорогу. Ще п'ятеро людей травмовані.

Також "Знай.ua" писав, 15 лютого, стало відомо про затримання двох озброєних чоловіків, які споруджували блокпост поблизу Дніпра. Шестеро чоловіків, одягнутих у камуфляж, спочатку представилися військовими. У розмові з правоохоронцям вони відмовилися назватися або надати посвідчення чи дозвіл на встановлення споруди.