15 лютого у Львівській області сталась аварія, в якій смертельного травмувався чоловік. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, передє Львівський портал.

15 лютого, о 12:31 год. на автодорозі "Львів-Івано-Франківськ" в селі Соколівка Жидачівського району відбулось зіткнення автомобіля "Мерседес Бенц" під керуванням мешканця Рівного та автомобіля "Сітроен" під керуванням мешканця Львова.

Внаслідок ДТП 36-річний водій автомобіля "Сітроен" від отриманих травм помер на місці події. Наразі з’ясовується стан інших потерпілих в аварії

Як вдалось з’ясувати, автомобіль "Мерседес" належав власнику рівненської компанії "Інтер-бетон" і політику Юрію Чабораю. За попередньою інформацією сам Юрій Чаборай теж знаходився в машині.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як пишуть Новини Рівного, власник торгової марки Inter-beton Юрій Чаборай донині не був відомий у політичних колах. Точніше, він не був відомий як політик, а от зв’язків з політиками вистачало. Зрештою, нічого дивного з огляду на те, що його компанія чи не найбільший виробник бетону. А кілька років тому ще й з’явилась компанія Interbeton-bud, яка зайнялася зведенням будинків з квартирами преміум-класу в Рівному і Сарнах.

Найчастіше ім’я Юрія Чаборая чи назва його компанії згадувались у ЗМІ в спортивному контексті. Адже часто фірма Чаборая виступала спонсором змагань, спортсменів чи спортивних клубів. У 2015-2017 роках компанія Чаборая була спонсором рівненського "Вереса", у 2017-2018 підтримувала футзальну команду "Кардинал". А ще не раз фінансувала поїздки на змагання спортсменів, які займаються різними єдиноборствами. Віднедавна Юрій Чаборай став головою Рівненської районної організації ВО "Батьківщина".

Раніше ми писали, що 16 лютого, на Столичному шосе трапилася смертельна аварія. BMW X5 влетів у таксі Daewoo на величезній швидкості. В результаті зіткнення Lanos відлетів у відбійник і вмить спалахнув.

Нагадаємо, під Житомиром зіткнулися три мікроавтобуси. Троє людей травмовано.

Як раніше повідомляв Знай.uа, в Харкові дівчина потрапила в жахливу дорожньо-транспортну пригоду.

Знай.uа писав, ще одне ДТП сталося в Києві, на Московському мосту. Водій не впорався з керуванням і врізався у відбійник.