У Києві сталась пожежа у фірмовому магазині Roshen, що знаходиться у Дарницькому районі.

Пожежна служба прибула на виклик досить швидко. На щастя, постраждалих немає. Завдяки оперативності й професіоналізму пожежу було швидко локалізовано.

З'явилося ще одне відео з місця події на сторінці Киев Оперативный.

Раніше ми писали, що у Києві сталася пожежа в магазині Roshen на Дніпровській набережній (Дарницький район).

Як кажуть у прес-службі ДСНС, виклик про пожежу стався у 15:51. Рятувальники зуміли встановити, що займання виникло на зовнішній стороні магазину.

У 16:13 пожежу в магазин Roshen загасили. Постраждалих в інциденті немає. Причину займання встановлюють.

Також ми повідомляли, що в ніч на 22 грудня в Дарницькому районі Києві підпалили пункт роздачі безкоштовних гарячих обідів для пенсіонерів "Обід без бід". Про це у Facebook повідомив бізнесмен Гарік Корогодський.

"Вночі "добрі люди" спалили будиночок "Обід без Бід" на Дарниці. Він не підлягає відновленню. На місяць через нього ми роздавали більше 3000 гарячих обідів. До встановлення нового будиночка наші життєлюби зможуть отримувати гарячі обіди на тому ж місці", - написав підприємець.

Нагадаємо, у столиці невідомі підпалили автомобіль депутат Київради від "Свободи" Володимира Назаренка. Правоохоронці встановлюють деталі інциденту. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Києва.

Як повідомляв портал "Знай.uа", правоохоронці затримали ворожку Земфіру, яка гіпнотизувала перехожих, а також виманювала у них гроші. Ворожка ромського походження ходила по вулиці і пропонувала перехожим поворожити, в тому числі просила "позолотити їй ручку".

Також "Знай.uа" писав, що українці схопили геніального шахрая: півтора мільйони за хвилину. У повідомленні говориться, що ошуканий житель Дніпра відразу звернувся в поліцію, після чого правоохоронні органи за кілька днів встановили особу зловмисника. Ним виявився 28 - річний житель Хмельницька.