У Києві сталася дорожньо-транспортна інцидент за участю автомобілів на європейських номерах. Інцидент стався на бульварі Перова.

Вчора, 16 лютого, стало відомо про дорожньо-транспортну пригоду, в наслідок якої троє людей постраждали. Потерпілих з різними травмамы доставили в медичний заклад, де їм надають необхідну медичну допомогу.

Відомо, що винуватцями аварії стали водії авто на єврономерах, які їхали по зустрічній. На одній з київських вулиць, Кибальчича, один з водіїв в момент повороту ліворуч, не пропустив інший автомобіль. Відповідно, останній не встигнувши зреагувати, в'їхав у правий бік першого.

Повідомляється, що два авто розкидало по дорозі. Плюс одну з машин розвернуло на сто вісімдесят градусів. Таке ДТП могло спричинити за собою зіткнення з іншими машинами-учасниками дорожнього руху.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зазначимо, що ті троє людей, які постраждали у цій дорожньо-транспортній пригоді, перебували саме в тій машині, яка повертала наліво, не пропустивши іншого.

Нагадаємо, путінська пропагандистка Ольга Скабєєва потрапила в жахливу аварію. Про це повідомив один з учасників аварії, який і викликав потім Скабеевой сорую медичну допомогу.

Як раніше повідомляв Знай.uа, в українській столиці водій БМВ протаранив Ланос. В наслідок аварії один з автомобілів спалахнув. Один водій загинув, а інший втік.

Знай.uа писав, в Києві напали на співробітницю "Червоного Хреста". Зі слів правоохоронців, жінку пограбували. У жінки вкрали золотий ланцюг і кільце, яке було у вигляді підвіски.